default-image

Μετάνιωσε ο Φέτελ για το περιστατικό με Χάμιλτον

Αθλητισμός
Μετάνιωσε ο Φέτελ για το περιστατικό με Χάμιλτον

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σεμπαστιάν Φετελ στο πλαίσιο του Αυστραλιανού Γκραν Πρι μίλησε για το ατυχές περιστατικό που συνέβη μεταξύ εκείνου και του Βρετανού Λούις Χάμιλτον στους αγώνες του Αζερμπαϊτζάν.

Αναλυτικότερα δήλωσε: «Ήταν δεδομένα μια λάθος απόφαση καθώς δεν έπρεπε να τον χτυπήσω με το μονοθέσιο μου. Είναι μια κίνηση που δεν με κάνει περήφανο και την έχω μετανιώσει , χωρίς όμως να μπορώ να γυρίσω το χρόνο πίσω, για να την αλλάξω. Έχω ζητήσει συγγνώμη από τον Λούις».

Ο Φέτελ, τελικώς απέφυγε περαιτέρω τιμωρίες από την ομοσπονδία, με την απόφαση να αποτελεί ευχάριστο γεγονός για εκείνον και την ομάδα του.

Ο Χάμιλτον από την πλευρά του μίλησε για την υπόθεση δείχνοντας ότι αποδέχτηκε την συγγνώμη του συναθλητή του.

«Μου έστειλε μήνυμα και μιλήσαμε την δευτέρα μετά τον αγώνα. Μου απολογήθηκε και έτσι η κατάσταση έληξε. Συνεχίζω να έχω μεγάλο σεβασμό για εκείνον».

Για όσους δεν γνωρίζουν τι συνέβη, ο Φετελ στο δεύτερο περιστατικό μέσα σε επτά μήνες , στην πιστά του Μπακού χτύπησε τον Χάμιλτον που πήγαινε με πολύ αργή ταχύτητα. Επιπλέον σαν να μην έφτανε αυτό, ο Γερμανός έγινε έξαλλος ,πήγε διπλά στον Βρετανό, τον ξαναχτύπησε και του επιτέθηκε λεκτικά.

Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα εκτός από το ότι τερμάτισε ο πρώτος τέταρτος και ο δεύτερος μια θέση πίσω του, να υπάρξει μια μεγάλη ένταση μεταξύ των οδηγών διαταράσσοντας προσωρινά τις σχέσεις τους.

Πηγή: Sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News