Αθλητισμός

Και επισήμως τέλος από τον Εργοτέλη Κατσικοκέρης και Τζανής

Και επίσημο χαρακτήρα πήρε η λύση της συνεργασίας του Εργοτέλη με τον Νίκο Κατσικοκέρη και τον Μηνά Τζανή μετά την σχετική ανακοίνωση του συλλόγου. Οι πληροφορίες πάντως αναφέρει ότι παρελθόν έχει αποτελέσει για την ομάδα, που βρίσκεται σε μία από τις πιο κρίσιμες καμπές της ιστορίας της, και ο Σέρχιο Λεάλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου στον Εργοτέλη, αποχωρούν τρεις

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εργοτέλη:

«Ο Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τους αρχηγούς της ποδοσφαιρικής ομάδας Νίκο Κατσικοκέρη και Μηνά Τζανή. Τους ευχαριστούμε για την πολύ σημαντική συμμετοχή τους στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και τους ευχόμαστε υγεία, τύχη και επιτυχίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Ο Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τους αρχηγούς της ποδοσφαιρικής ομάδας Νίκο Κατσικοκέρη και Μηνά Τζανή. Τους ευχαριστούμε για την πολύ σημαντική συμμετοχή τους στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και τους ευχόμαστε υγεία, τύχη και επιτυχίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».

Το γεγονός πάντως ότι η ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση και χωρίς τη δυνατότητα, όπως φάνηκε στη γενική συνέλευση δημιουργίας ΠΑΕ, ανοίγει την πόρτα της εξόδου και σε άλλους παίκτες. Εν αναμονή λοιπόν των γενικότερων εξελίξεων που θα δρομολογήσουν την επόμενη ημέρα στο σωματείο.  

Σχόλια