default-image

Θέλουν να κρατήσουν τον Γιόχανσον στην ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Θέλουν να κρατήσουν τον Γιόχανσον στην ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το συμβόλαιο του Γιάκομπ Γιόχανσον με την ΑΕΚ τελειώνει το καλοκαίρι του 2018 και στην «Ένωση» είναι δεδομένο, ότι θα κάνουν τα πάντα για να ανανεωθεί η συνεργασία με τον Σουηδό επιθετικό.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να «δέσουν» τον παίκτη ή τουλάχιστον να ξεκαθαρίσουν άμεσα τις προθέσεις του. Σε περίπτωση όμως που ο Γιόχανσον θέλει να φύγει για ένα καλύτερο πρωτάθλημα, τότε θα προσπαθήσουν να καρπωθούν κάποια χρήματα από τη μεταγραφή του.

Στην ΑΕΚ σκοπεύουν άμεσα, να καθίσουν με τον παίκτη και τον μάνατζερ του στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, προτείνοντας του νέο συμβόλαιο διετούς ή τριετούς διάρκειας και μάλιστα με αυξημένες αποδοχές σε σχέση με τις 300.000 ευρώ που θα πάρει τη σεζόν 2017-2018. Στόχος του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι να «δέσει» τον παίκτη, αφού από τον Ιανουάριο του 2018 θα έχει δικαίωμα να μιλήσει με όποια ομάδα θέλει και το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιο του να φύγει ως ελεύθερος, κάτι που στην «Ένωση» δεν θέλουν ούτε να το σκέφτονται.

Mέσα στον Αύγουστο,  όπως αναφέρει το sport-fm.gr, ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς θα ζητήσει από τον παίκτη και τον εκπρόσωπό του να συζητήσουν την πρόταση της ΑΕΚ. Αν ο παίκτης δεν ανανεώσει και εκφράσει την επιθυμία να φύγει για κάπου καλύτερα, δεν θα του κλείσει κανείς την πόρτα, αλλά είναι σημαντικό η ομάδα να διασφαλιστεί για να μην τον χάσει τσάμπα.

Αν μάλιστα ο Γιόχανσον δεν θελήσει να μπει καν σε διαδικασία συζητήσεων, τότε στην ΑΕΚ είναι διατεθειμένοι να... απαντήσουν με την απόκτηση ξένου χαφ, ως μοχλό «πίεσης» στον παίκτη, που ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου δεν θέλει να σκέφτεται ότι θα χάσει τη φανέλα βασικού που έχει στην ΑΕΚ, αποκτώντας ανταγωνισμό για τη θέση του στη μεσαία γραμμή.

Επίσημα στην ΑΕΚ βέβαια, «δεν ανοίγει κανένα θέμα Γιόχανσον», αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν εξελίξεις. Ο «Τίγρης» θεωρεί τον παίκτη κορυφαίο στέλεχος της ομάδας και όπως απόδειξε και στην υπόθεση Ντίντακ, δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια όταν χρειάζεται.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News