Αθλητισμός

Ο Ηρόδοτος παίρνει θέση για την περίπτωση του Σάββα Κωφίδη

Το "κόλπο γκρόσο" για τον πάγκο της ομάδας του Ηροδότου προσπάθησε να κάνει χθες ο Στέλιος Σωκιανός που κάλεσε σε δείπνο τον Σάββα Κωφίδη με αφορμή την παρουσία του στο Ηράκλειο για το σεμινάριο παιδικού ποδοσφαίρου της ακαδημίας "Gerards- Papadakis",  συζητώντας το ενδεχόμενο ο εμβληματικός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού!

Από την μία ωστόσο το γεγονός ότι ο Σάββας Κωφίδης δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα του Ηρακλή και από την άλλη προσωπικοί λόγοι δεν επέτρεψαν να προχωρήσει περαιτέρω  η συζήτηση, όπως διευκρινίζει η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού με ανακοίνωση της.

Ωστόσο οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν εκτενώς για τον Ηρόδοτο και τη φιλοσοφία που υπάρχει στην ομάδα… «προθέτοντας έναν ακόμη φίλο στην οικογένεια του Ηροδότου», όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηροδότου:

«Τα γεγονότα και οι ακριβείς πληροφορίες οι οποίες ακολουθούν αναφορικά με τη συνάντηση του προέδρου κ. Σωκιανού και του κ. Κωφίδη κρίνονται απόλυτα χρήσιμες για να δοθεί η σωστή διάσταση της επαφής τους και να αποφευχθεί η οποιαδήποτε παραπληροφόρηση. Ο κ. Κωφίδης βρίσκεται στο Ηράκλειο ως επίσημος προσκεκλημένος και  ομιλητής του σεμιναρίου «3rd Derard's Youth Soccer Seminar», όπου κατά την επίσκεψη του θα συναντήσει και πολλούς φίλους.

Ο πρόεδρος κ. Σωκιανός άδραξε την ευκαιρία και ανέλυσε την φιλοσοφία και την στρατηγική της ομάδας τονίζοντας τη δυναμική του υπέροχου κόσμου της Αλικαρνασσού, την ποδοσφαιρική παιδεία του Ηρακλείου, τον καθημερινό σπουδαίο αγώνα όλων των μελών του διοικητικού συμβουλίου, την εξαιρετική ποιότητα των ποδοσφαιριστών και λοιπών ανθρώπων οι οποίοι απαρτίζουν την οικογένεια μας.  

Ο κ. Κωφίδης, ως μία σπάνια ποδοσφαιρική οντότητα και ως ένα φαινόμενο ήθους, σχολίασε με εγκωμιαστικό τρόπο την προσπάθεια, τους στόχους και τα ως τώρα αποτελέσματα του διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΣΑ Ηρόδοτος.

Η ειλικρινή στάση του, η οποία έτσι κι αλλιώς τον χαρακτηρίζει σε όλη του τη ζωή, συνεχίστηκε λέγοντας πως από τη στιγμή που δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον αγαπημένο του Ηρακλή και ένας ακόμη πιο προσωπικός λόγος δεν του επιτρέπουν, την παρούσα στιγμή να συζητήσει οτιδήποτε άλλο επαγγελματικά.

Κλείνοντας, να αναφέρουμε πως όταν ποδοσφαιροάνθρωποι του τεράστιου μεγέθους του κ. Κωφίδη αξιολογούν θετικά ποδοσφαιρικές φιλοσοφίες όπως οι δικές μας, θεωρώντας πως βάζουμε σωστές βάσεις, αυτό αποτελεί επιβράβευση και κίνητρο ταυτόχρονα για να πορευθούμε με την ανάλογη αφοσίωση. Από απόψε ο Ηρόδοτος πρόσθεσε έναν σπουδαίο φίλο στην οικογένεια του».

Σχόλια