default-image

Συμφώνησε με ομάδα της Κίνας ο Μπουρούσης

Μπάσκετ
Συμφώνησε με ομάδα της Κίνας ο Μπουρούσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος πριν από τρεις ημέρες αποτέλεσε -και επίσημα- παρελθόν για τον Παναθηναϊκό.

Μετά από μία χρονιά στο "τριφύλλι", ο 34χρονος σέντερ θέλησε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό στην καριέρα του, με την Κίνα να είναι ο προορισμός του. Κι αν σε πρώτο χρόνο έδειχνε να καταλήγει στους Guangdong Southern Tigers του Γιόνας Καζλάουσκας, εν τέλει δεν θα φορέσει τη δική τους φανέλα, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr αυτή των Zhejiang Guangsha Lions!

Η ομάδα που τερμάτισε στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, απέσπασε τη θετική απάντηση του διεθνούς σέντερ, ο οποίος θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο CBA την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Υπό τις οδηγίες του Chunjiang Li, σύμφωνα με το sport24.gr, θα κάνει το μεγάλο άλμα για την ασιατική χώρα, για μία ομάδα τη φανέλα της οποίας έχουν φορέσει στο παρελθόν -μεταξύ άλλων- οι Ουίλσον Τσάντλερ (2011-'12), Αλ Θόρντον (2012), Τζόναθαν Γκίμπσον (2013-'14) και Τζέρεμι Πάργκο (2015-'16).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News