default-image

Με Μακράκη και νέα φιλοσοφία το Ηράκλειο

Μπάσκετ
Με Μακράκη και νέα φιλοσοφία το Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την παρουσίαση του νέου προπονητή Γιώργου Μακράκη αλλά και των στόχων της νέας σελίδας που ανοίγει στον Όμιλο έκανε σήμερα η διοίκηση της ομάδας μπάσκετ του Ηράκλειο.

Ουσιαστικά το Ηράκλειο αλλάζει φιλοσοφία θέλοντας να δημιουργήσει τη δική του μπασκετική σχολή και να λειτουργήσει ως ομάδα πρότυπο για τα αθλητικά δρώμενα της πόλης. Επίσης, αλλάζει η φιλοσοφία με ενοποιημένο σύστημα προπόνησης για όλη την "οικογένεια" του συλλόγου, από τα τμήματα υποδομής μέχρι την ανδρική ομάδα.

"Επιστρέφω σε ένα χώρο που με γνωρίζουν και τα ντουβάρια. Θα είμαι εδώ από το πρωί έως το βράδυ για να υλοποιήσουμε μαζί με τη διοίκηση το νέο όραμα για το Ηράκλειο" τόνισε συγκινημένος για την επιστροφή του μετά από 11 χρόνια στην ομάδα ο Γιώργος Μακράκης.

Το παρών στην συνέντευξη Τύπου έδωσαν ο πρόεδρος του Ηράκλειο, Μιχάλης Δελάκης, ο αντιπρόεδρος και έφορος μπάσκετ Θανάσης Καλατζής, ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος ανδρικής ομάδας, Μανόλης Σπυριδάκης, ο τεχνικός διευθυντής, Γιάννης Στεφανάκης και ο έφορος Ακαδημιών, Μανώλης Δραμητινός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News