Αθλητισμός

Τι παίζει με Μπρίτο και ΟΦΗ

Το όνομα του Εντουάρντο Μπρίτο είναι αυτό που παίζει δυνατά τις τελευταίες ώρες στον ΟΦΗ, με το μεταγραφικό σχεδιασμό να επικεντρώνεται σε παίκτες από το πάνω ράφι.

Ο Μπρίτο συνέδεσε το όνομά του με την εξαιρετική πορεία του Ατρόμητου τα τελευταία χρόνια, φορώντας για εννέα σεζόν τη φανέλα της ομάδας του Περιστερίου, ενώ στην Ελλάδα βρίσκεται από το 2004, με πρώτο σταθμό της καριέρας του τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, όπου μάλιστα υπήρξε και συμπαίκτης με το Νίκο Παπαδόπουλο.

Όπως προκύπτει από τις προχωρημένες επαφές με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, δεν βλέπει αρνητικά το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Football League, σε μια ομάδα με το μέγεθος του ΟΦΗ και με πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Είναι δεδομένο όμως ότι μία τέτοια κίνηση επιτάσσει οικονομική υπέρβαση και μέχρι χθες το βράδυ ο ΟΦΗ δεν είχε ανέβει στο ποσό που ζητούσε ο Μπρίτο. Σίγουρα είναι μια δύσκολη υπόθεση αλλά εφόσον υλοποιηθεί, θα αποτελέσει μια από τις σπουδαιότερες μεταγραφές του καλοκαιριού στην Football League.

Στις υπόλοιπες μεταγραφικές υποθέσεις του ΟΦΗ, πάντα «παίζουν» ονόματα παικτών που είχαν συνεργαστεί με το Νίκο Παπαδόπουλο στον Ηρακλή, όπως ο Λευτέρης Ιντζόγλου και ο Νίκος Ζιάμπαρης.

Σχόλια