default-image

Παπαγεωργίου: "Η ΕΠΟ χρειάζεται τη φωνή του Τζώρτζογλου!

Ποδόσφαιρο
Παπαγεωργίου: "Η ΕΠΟ χρειάζεται τη φωνή του Τζώρτζογλου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πεποίθησή του ότι ο Νίκος Τζώρτζογλου, αποτελεί την πιο κατάλληλη περίπτωση ανθρώπου από το χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου να ηγηθεί της ΕΠΟ, εξέφρασε ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΣ Λασιθίου, Μιχάλης Παπαγεωργίου.

Ο έμπειρος παράγοντας μίλησε χθες στο «ράδιο 98.4» με αφορμή τους αγώνες ποδηλασίας που οργανώνονται αυτό το Σάββατο στο Μύρτος Ιεράπετρας τους οποίους οργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Περιοχής, στον οποίο είναι πρόεδρος.

«Η πρόταση που του απευθύναμε όλες οι Ενώσεις της Κρήτης από τον Κόκκινο Πύργο, να είναι υποψήφιος για τις εκλογές της ΕΠΟ, έχει ουσία. Δεν ειπώθηκε έτσι στην τύχη. Είναι ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος, γιατί έχει προσωπικότητα, δυναμική και ευστροφία, γνωρίζοντας σε βάθος το ποδόσφαιρο και πως πρέπει να διοικηθεί. Επιμένω να στηρίζω αυτή την πρόταση και είμαι αισιόδοξος ότι θα γίνει πραγματικότητα»

Ο κ. Παπαγεωργίου, υποστήριξε μάλιστα, πως «δεν θα έχει καμία σημασία αυτή τη στιγμή το εκλογικό αποτέλεσμα που θα βγει στην ΕΠΟ, με τις διαμορφωμένες καταστάσεις όπως ξέρουμε πως έχουν συμβεί, γιατί πρώτον η φωνή του Τζώρτζογλου, αξίζει να εκφρασθεί μέσα από μια κίνηση και από την άλλη θα δίνει προοπτική. Υπάρχει και η επόμενη μέρα, μετά την αμέσως επόμενη…».

Άφησε μάλιστα να εννοηθεί ότι πολλοί ακόμη φορείς, ωθούν τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ να αναλάβει αυτό το εγχείρημα. «Όσα είπε στη συνέλευση ήταν καυτές αλήθειες και το ξέρουμε όλοι. Αυτές τις φωνές τις έχει ανάγκη το ποδόσφαιρό μας». Θυμήθηκε μάλιστα και το τραγούδι που του είχε αφιερώσει παίζοντας ο ίδιος αρμόνιο και τραγουδώντας στην εκδήλωση της ΕΠΣΗ στον Κόκκινο Πύργο, όταν οι πρόεδροι όλων των Ενώσεων του νησιού δήλωναν να θέσει υποψηφιότητα για την ΕΠΟ ο Τζώρτζογλου "Τα βάσανά μου, ένα φορτίο"!

Ο Μιχάλης Παπαγεωργίου, που δεν ξεχνά την παραμικρή λεπτομέρεια από το ποδοσφαιρικό πέρασμα από τον ΟΦΗ του Καπετάνοβιτς και τη σχέση του με τον αείμνηστο Στράτο Γεωργιάδη στον ΠΟΑ, αναφέρθηκε εκτενώς για το ωραίο γεγονός του Σαββάτου:

"Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μύρτου, διοργανώνει στην πανέμορφη περιοχή του χωριού μας, για πρώτη χρονιά Ποδηλατικό γύρο MTB (ποδηλάτων βουνού) με ανοιχτή συμμετοχή και την επωνυμία "1st Myrtos MTB Challenge 2017". Αυτό το το Σάββατο θα διεξαχθούν τρεις αγώνες  με πολλές συμμετοχές και γλέντι το βράδυ. Ακολουθούν κι άλλες εκδηλώσεις αθλητικού περιεχομένου μέσα στον μήνα"

Για το "1st Myrtos MTB Challenge 2017", είπε ακόμη:

"Στόχος μας,είναι η καθιέρωση αυτής της εκδήλωσης, ως θεσμό για την περιοχή με συμμετοχές σε Παγκρήτιο επίπεδο. Σκοπός της διοργάνωσης είναι αφενός η ανάδειξη του αισθητικού κάλλους της περιοχής των Δυτικών χωριών του Δήμου Ιεράπετρας, αφετέρου η ενίσχυση της ποδηλατικής κουλτούρας, η ανάδειξη του ποδηλάτου και η προώθηση του αθλήματος της ορεινής ποδηλασίας".

Τον αγώνα υποστηρίζουν: η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Ιεράπετρας και το τοπικό διαμέρισμα Μύρτου, ο Ποδηλατικός Όμιλος Αγίου Νικολάου, ο Ποδηλατικός Όμιλος «Δρηρός» Νεάπολης, ποδηλάτες Ιεράπετρας, το ΕΚΑΒ Ιεράπετρας, το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας, το Νοσοκομείο Ιεράπετρας, ο ΕΕΣ τμήμα Σαμαρειτών Ιεράπετρας, η Ε.ΔΙ.Κ. Ιεράπετρας.

Το Σάββατο 08 Ιουλίου 2017 θα διεξαχθούν 3 αγώνες:

ΟΡΕΝ 1: Μεγάλη διαδρομή 20 χιλιομέτρων για ποδήλατα MTB

ΟΡΕΝ 2: Διαδρομή 9 χιλιομέτρων για ποδήλατα MTB

OPEN 3: Διαδρομή 9,5 χιλιομέτρων για ποδήλατα δρόμου

-Στη φωτογραφία ο Μιχάλης Παπαγεωργίου, πρώτος απ' αριστερά, μαζί με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Λασιθίου, Σύλλα Λουτσέτη και τον γραμματέα της Ένωσης Κώστα Λεμπιδάκη από την συνέλευση του προηγούμενου έτους στην ΕΠΟ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News