default-image

Επέστρεψε στον Παναιτωλικό ο Τσενάμο

Ποδόσφαιρο
Επέστρεψε στον Παναιτωλικό ο Τσενάμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την εστία του Παναιτωλικού θα υπερασπιστεί ξανά μετά από πέντε χρόνια απουσίας ο Λουίτζι Τσενάμο καθώς ανακοινώθηκε η επιστροφή του από την ομάδα του Αγρινίου.

Ο 37χρονος τερματοφύλακας έμεινε ελεύθερος από τη Λαμία χθες και σήμερα ανακοινώθηκε από τον Παναιτωλικό τη φανέλα του οποίου είχε φορέσει ξανά πριν από πέντε χρόνια.

Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού αναφέρει:

«Ο Λουίτζι Τσέναμο επιστρέφει στον Παναιτωλικό. Μετά τη διετή παρουσία στην ομάδα μας, την περίοδο 2010-2011 που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής και την περίοδο στη Super League (2011-2012), ο έμπειρος τερματοφύλακας ανοίγει από σήμερα ένα νέο κύκλο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό, υπογράφοντας συμβόλαιο ενός έτους».

Ο Λουίτζι Τσέναμο δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής: «Δηλώνω πανευτυχής που γυρίζω στην ομάδα του Παναιτωλικού. Επιστρέφω στο Σύλλογο που αγαπήθηκα περισσότερο από κάθε άλλον στην καριέρα μου. Υπόσχομαι να κάνω ότι μπορώ ώστε να επιτύχει η ομάδα τους στόχους της, βασιζόμενος πάντα στις αρχές που πρεσβεύει ο Παναιτωλικός».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News