default-image

Εξελίξεις μετά τις 15/7 στο μπασκετικό ΟΦΗ

Μπάσκετ
Εξελίξεις μετά τις 15/7 στο μπασκετικό ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τις 15 Ιουλίου αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στα μεταγραφικά της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ καθώς τη δεδομένη στιγμή το βάρος έχει πέσει στον καθορισμό του μπάτζετ ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Τα μέλη της επιτροπής μπάσκετ έχουν συνεχείς επαφές με ανθρώπους που θεωρούν ότι μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά και ηθικά την ομάδα και πολύ σύντομα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τα οικονομικά δεδομένα για την περίοδο 2017-18.

Ουσιαστικά επιχειρείται να δημιουργηθούν οι βάσεις για να μπορέσει η ομάδα να ανταπεξέλθει στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν που αναμένεται να είναι δύσκολο τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά μια και τα ταξίδια που έχει να κάνει μία νησιωτική ομάδα είναι πολλά και πολυέξοδα. Η επόμενη εβδομάδα αναμένεται καθοριστική καθώς θα γίνουν σημαντικές συναντήσεις, όμως πολύ σύντομα τα πράγματα θα έχουν ξεκαθαρίσει και μαζί με αυτά και οι στόχοι ενόψει της νέας σεζόν.

Όπως δήλωσε στο neakriti.gr  ο Σίμος Καμπάκας, "η ομάδα έχει δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Αυτές τις μέρες έχουμε συνεχόμενες συναντήσεις και συζητήσεις προκειμένου να εξασφαλιστούν οι πηγές εσόδων από τα οποία θα εξαρτηθούν και οι στόχοι που θα βάλουμε τη νέα σεζόν. Η επόμενη εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα σημαντική και πιστεύω ότι μετά τις 15 Ιουλίου θα έχουμε μία σαφή εικόνα. Στόχος μας είναι ο ΟΦΗ να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα έχοντας την αξιοπρεπή παρουσία που είχε και πέρυσι".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News