default-image

Συνεχίζουν στον Ηρακλή Αλεξανδρής και Γκαγκαλούδης

Μπάσκετ
Συνεχίζουν στον Ηρακλή Αλεξανδρής και Γκαγκαλούδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον πάγκο του Ηρακλή θα παραμείνει και τη νέα αγωνιστική χρονιά ο Βαγγέλης Αλεξανδρής καθώς ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Παράλληλα παίκτης του "γηραιού" θα παραμείνει ο Γιάννης Γκαγκαλούδης όπως ενημέρωσε ο ίδιος ο αθλητής.  Ο Ηρακλής έφτασε πολύ κοντά στην άνοδο στη Basket League, όμως τελικά δεν τα κατάφερε. Ακρογωνιαίος λίθος στην πορεία του ήταν ο Γιάννης Γκαγκαλούδης, ο οποίος παρότι είναι 39 ετών παραμένει σε εξαιρετική κατάσταση.

Η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενη και η επιβεβαίωση ήρθε από τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος στην προσωπική του σελίδα στο facebook τόνισε:

"Συναισθήματα πολλά, αγάπη πλέον μεγάλη, στιγμές αξέχαστες που δεν τελειώσανε. Με μεγάλη χαρά και τιμή θα συνεχίσω να είμαι αρχηγός και να τιμώ όσο μπορώ τον Ηρακλή μας, γιατί είμαι και νιώθω κομμάτι της ομάδας. Ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη του και υπόσχομαι και την επόμενη χρονιά να νιώσουν περήφανοι για εμάς. Ευχαριστώ τον πρόεδρο γιατί αυτή ήταν η πιο γρήγορη ανανέωση στην καριέρα μου, ευχαριστώ και τον μπαμπά όπως τον λέω, Βαγγέλη Αλεξανδρή για όσα έκανε και συνεχίζει να κάνει για εμένα τα τελευταία 17 χρόνια", ανέφερε ο Γιάννης Γκαγκαλούδης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News