Αθλητισμός

Συνέλευση με... σενάρια το απόγευμα για τον ΟΦΗ

Οι διοικητικές εξελίξεις στον ΟΦΗ κλέβουν σήμερα την παράσταση, καθώς το απόγευμα (19:00) στο ξενοδοχείο «Galaxy» δίνουν το ραντεβού οι μέτοχοι της ΠΑΕ στην έκτακτη Γενική Συνέλευση, για να λάβουν αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας.

Αναμφίβολα, το κομμάτι που καίει είναι το οικονομικό και γι' αυτό βασικό θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι η αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου. Οι μέτοχοι της ΠΑΕ θα ανοίξουν τα χαρτιά τους στην διαδικασία, την ώρα που διάφορα σενάρια δίνουν και παίρνουν ενόψει της Γεν. Συνέλευσης.

Αρχικά έχει αναπτυχθεί μία φημολογία περί παραιτήσεων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και εμπλοκή νέων προσώπων στα διοικητικά της ΠΑΕ. Μάλιστα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Νέας Κρήτης» ενδιαφέρον έχει εκφράσει ο πρώην μεγαλομέτοχος της Νίκης Βόλου και δικηγόρος στο επάγγελμα, Ανδρέας Πάτσης. Επίσης, υπάρχει και το σενάριο αναβολής της διαδικασίας! Αυτά τα σενάρια λοιπόν δίνουν μια νέα τροπή στην σημερινή γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον…

Πάει Καρπενήσι

Ο αρχικός αγωνιστικός σχεδιασμός ενόψει της συμμετοχής για δεύτερη χρονιά στην Football League είναι εξαιρετικός και υπάρχει ικανοποίηση για τις μεταγραφές Κουσκουνά και Σιώπη, όπως και για την προσέγγιση άλλων μεταγραφικών στόχων. Ο Νίκος Παπαδόπουλος βρίσκεται από χθες και πάλι στο Ηράκλειο ενώ είχε συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή Ηλία Κώτσιο. Ο προπονητής του ΟΦΗ όσο διάστημα βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη είχε καθημερινή ασχολία με τα θέματα της ομάδας και πλέον επέστρεψε για μόνιμη εγκατάσταση στο Ηράκλειο.

Παπαδόπουλος και Κώτσιος θα τρέξουν όλα τα ζητήματα ενόψει της προετοιμασίας που θα ξεκινήσει στις 17 Ιουλίου ενώ ανακοινώθηκε ότι το βασικό στάδιο θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι από τις 7 έως τις 19 Αυγούστου. Ο ΟΦΗ θα δώσει και τρία φιλικά παιχνίδια στο Καρπενήσι, τα οποία και θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες. Στα μεταγραφικά ζητήματα, ένα νέο δυνατό όνομα προστέθηκε στην λίστα της κρητικής ομάδας. Πρόκειται για τον Εντουάρντο Μπρίτο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος μετά από εννέα χρόνια στον Ατρόμητο και σε μια πρώτη συζήτηση που έγινε, ο 35χρονος μέσος δείχνει θετικός στην προοπτική του ΟΦΗ.

Ρεπορτάζ: Μανόλης Βαρδαλαχάκης

Σχόλια