default-image

Οι κορυφαίοι Έλληνες στα Τοφάλεια!

Σπορ
Οι κορυφαίοι Έλληνες στα Τοφάλεια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το 3ο Γκραν Πρι της σεζόν θα γίνει το Σάββατο στην Πάτρα και θα είναι μία ακόμη ευκαιρία για τους αθλητές όλων των κατηγοριών να κυνηγήσουν όρια για τις κορυφαίες διοργανώσεις της κατηγορίας τους.

Δυνατή κούρσα θα γίνει στα 400 μέτρα με την τετράδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Λιλ να έχει τον πρώτο λόγο. Η Ειρήνη Βασιλείου, η Αννα Βασιλείου, η Ανδριάνα Φέρρα και η Δέσποινα Μουρτά θα κάτσουν στο βατήρα με στόχο τα ατομικά τους ρεκόρ.

Μάλιστα η Ειρήνη Βασιλείου έχει στην άκρη του μυαλού της και το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου, αφού μοιάζει να είναι πιο κοντά από οποιαδήποτε άλλη αθλήτρια στο 52.10.

Ανάλογο στόχο έχει και ο Δημήτρης Πατσουκάκης, που θέλει ένα άλμα στο επί κοντώ στα 5,70 μ., προκειμένου να εξασφαλίσει την πρώτη του συμμετοχή σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ο έμπειρος άλτης έχει ξεπεράσει φέτος τα 5,60 μ. Παράλληλα το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μπίντγκοζ ψάχνει στο ίδιο αγώνα ο Πέτρος Χατζίου.

Το βάρος της στα 200 μ. θα ρίξει για το υπόλοιπο της χρονιάς η Κατερίνα Δαλάκα, που θα είναι μία από τις αθλήτριες που ξεχωρίσουν στην απόσταση, εκεί όπου έχει δηλωθεί να πάρει μέρος και η Κορίνα Πολίτη. Μία ακόμη κούρσα κάτω από τα 21,00δ. θα κυνηγήσει ο Παναγιώτης Τριβυζάς, που προέρχεται από καλές εμφανίσεις και νέο ατομικό ρεκόρ με 20,58δ.

Αλματα ανάλογα των δυνατοτήτων της θα ψάξει να βρει η Λίλη Αλεξούλη, στο μήκος, ενώ στο αντίστοιχο αγώνισμα των Ανδρών τον πρώτο λόγο θα έχουν οι Μιχάλης Μερτζανίδης, Τάσος Γαλαζούλας και Νίκος Καψής.

Στο ύψος των γυναικών μετέχουν μεταξύ άλλων η Κατερίνα Ντούνη, η Ιωάννα Ζάκκα και η Αθηνά Ρέντζιου, ενώ στο τριπλούν η Κωνσταντίνα Ρωμαίου.

Πηγή: Gazzetta.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News