default-image

Ο Εμμανουήλ Καραλής ζει το όνειρο του

Σπορ
Ο Εμμανουήλ Καραλής ζει το όνειρο του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πρώτο Diamond League της καριέρας του θα συμμετάσχει αύριο Σάββατο (1/7) ο Εμμανουήλ Καραλής. Ο Έφηβος άλτης του επί κοντώ θα πάρει μέρος στο μίτινγκ που θα γίνει στο Παρίσι και φυσικά ελπίζει σε ένα μεγάλο άλμα, ενώ θα γίνει ο νεαρότερος Έλληνας αθλητής ή αθλήτρια, που λαμβάνει μέρος στη σειρά των «διαμαντιών».

«Στο Νανσί δεν βγήκε όπως ήθελα (σ.σ την Τετάρτη και υπερέβη τα 5.36μ) όμως αυτό δεν λέει κάτι, γιατί έτσι είναι το επί κοντώ. Ήταν η πρώτη φορά που ξεκίνησα τόσο ψηλά, δείγμα της καλής κατάστασης στην οποία βρίσκομαι. Δεν με αγχώνει να ξεκινάω ψηλά, αντίθετα με ξυπνάει και με κάνει να είμαι από νωρίς σε εγρήγορση, αφού μπαίνω από την αρχή του αγώνα δυνατά».

Και πρόσθεσε ο 18χρονος άλτης: «Πριν δύο χρόνια έβλεπα παρέα με τη μητέρα μου Diamond League και της είπα: Μαμά θέλω κι εγώ κάποια στιγμή να πάρω μέρος σε αυτούς τους αγώνες. Τελικά αυτό το όνειρο εκπληρώνεται πολύ γρηγορότερα απ΄ότι περίμενα. Είμαι πολύ χαρούμενος γι΄αυτόν τον αγώνα. Νιώθω προσμονή και ενθουσιασμό. Όταν, όμως, μπω στον αγωνιστικό χώρο θα είναι για εμένα ένας ακόμη αγώνας στον οποίο θα κληθώ όπως κάθε φορά να πετύχω το καλύτερο. Σαν αθλητής απολαμβάνω κάθε μου συμμετοχή, οπότε πιστεύω πως τη συγκεκριμένη θα έχω την ευκαιρία να τη ζήσω ακόμη περισσότερο».

Ο Καραλής μετά το Παρίσι θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να πάρει μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας του, το επόμενο Σαββατοκύριακο (8-9/7) στην Κατερίνη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News