Αθλητισμός

Συμφώνησε με Μοράτα η Γιουνάιτεντ

Δεύτερος γάμος σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα για τον Αλβάρο Μοράτα. Μετά τον γάμο του με την Αλίτσε στις 17 Ιουνίου στη Βενετία, ο Ισπανός συμφώνησε σε όλα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ώστε να αποτελέσει το επόμενο μεταγραφικό «χτύπημα» των «κόκκινων διαβόλων».

Όπως αναφέρεται στον Τύπο της Αγγλίας και συγκεκριμένα στη «Daily Express», ο 25χρονος επιθετικός εκμυστηρεύτηκε σε αγαπημένους φίλους του πως η συμφωνία του με την ομάδα στον πάγκο της οποίας κάθεται ο Ζοζέ Μουρίνιο ολοκληρώθηκε και πλέον μπορεί να θεωρείται παίκτης της Γιουνάιτεντ, καθώς είναι δεδομένο πως μεταξύ του αγγλικού κλαμπ και της Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία ανήκει ο παίκτης, δεν θα υπάρξει διαφωνία.

Προκειμένου μάλιστα να κλείσει το «θέμα» και να τακτοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, ο Μοράτα διέκοψε το ταξίδι του μέλιτος, δείγμα του πόσο επιθυμούσε την μετακίνησή του στο Νησί.

Η «χρυσή τομή» μεταξύ των κατόχων του Champions League (Ρεάλ Μαδρίτης) και αυτών του Europa League (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) αναμένεται να βρεθεί στα 60 εκατομμύρια λίρες, περίπου δηλαδή στα 68 εκατομμύρια ευρώ, με τον Μοράτα να τίθεται σε σύντομο χρονικό διάστημα αντίπαλος της πρώην ομάδας του, καθώς οι δύο σύλλογοι θα αναμετρηθούν για το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.

Πηγή: sport-fm.gr

Σχόλια