Αθλητισμός

Υψηλοί τόνοι στην ομιλία Τζώρτζογλου (ηχητικό)

Πολύ υψηλοί ήταν οι  τόνοι ενώ δεν έλλειψε και η  ένταση στην ομιλία του προέδρου της ΕΠΣΗ Νίκου  Τζωρτζογλου κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης της ΕΠΟ.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ έκανε ευθεία επίθεση κατά Κουτσοκούμνη και Κοντονή που παρέδωσαν το ποδόσφαιρο στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ εκφράζοντας την ντροπή του γι αυτό.

Επίσης έκανε καταγγελίες για μισθούς 700.000 ευρώ της ΠΔΕ ΕΠΟ και ΚΕΔ όταν οι Ενώσεις έλαβαν ψίχουλα ως έκτακτη επιχορήγηση από την FIFA. Ακόμη εξαπέλυσε επίθεση στον Κουκουλάκη για το ότι δεν έχει δώσει ούτε … ένα  ευρώ από τα ποσοστά του στην ΕΠΣΗ.

«Ποιος είναι ο κ. Δρόσος; Είναι άσχετος από ποδόσφαιρο, το είπε και ο ίδιος και το επιβεβαίωσε η παρουσία του στην ΕΠΟ», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τζώρτζογλου.

Σε ότι αφορά  το ελληνικό ποδόσφαιρο,  είπε ότι «είναι σουπερ μάρκετ και μπακάλικο όπου εξαγοράζονται συνειδήσεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκίνησε με αυξημένο ενδιαφέρον η γ.σ. της ΕΠΟ (photos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: FIFA: Επιλογή το Grexit αλλά δεν το θέλουμε

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης Ηρακλείου αναφέρθηκε στην καταγγελία ενός "κοντοχωριανού" του ότι ένας λυράρης έδωσε 784 χιλιάρικα στην Ένωση του και είπε χαρακτηριστικά "τόσο μαλ.... είναι ο λυράρης να δώσει 784 χιλιάρικα αν η άλλη πλευρά δεν έδωσε τίποτα; Έτσι γίνονται οι πλειστηριασμοί στις Ενώσεις!"

«Εγώ»,  είπε «προσπαθώ εδώ και πολλούς μήνες για συναίνεση για να σταματήσει αυτό το παζάρι. Πάντα λέγαμε να γίνει μια συνάντηση με τους μεγάλους και πάντα την κοπανούσε εκείνος που ένιωθε ότι έχει την πλειοψηφία. Τώρα είναι καλά στο Μακεδονία Παλλάς και στα ξενοδοχεία της Αθήνας που γίνονται συναντήσεις. Μετά θα τα βλέπετε από την τηλεόραση».

Για τον τελικό Κυπέλλου είπε ότι μιλούσε καθημερινά με το Ζήση Βρύζα για να γίνει στο Παγκρήτιο και τελικά έμαθε ότι πήγε στο Πανθεσσαλικό εκεί όπου ο Α.Μ. πήγε και χειροκροτούσε το ελικόπτερο που έφερνε τον Σαββίδη.  «Ο τελικός ήταν τερατούργημα. Ήταν έκτρωμα.

Έγινε πλαστογραφία όπως  είχε γίνει και πριν λίγα χρόνια στο ΟΑΚΑ όταν το δοκάρι εμπόδισε το νυν πρόεδρο της ΚΕΔ τον Τριτσώνη και δεν είδε την απόκρουση με το χέρι!».

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι  ο Νίκος  Τζώρτζογλου είπε τραγουδιστά τους στίχους του Καλογιάννη,  παραφράζοντας τους…  "Γι αλλού κινήσαμε γι αλλού, κι αλλού η ΚΕΔ μας πάει".

«Τα λέω αυτά»,  είπε «επειδή δεν είμαι κότα όπως ορισμένοι άλλοι…».

Εκεί υπήρξε μια διένεξη με τον εκπρόσωπο της ΕΠΣ Αργολίδας κ. Φυτρο χωρίς ο κ. Τζώρτζογλου πάντως να αναφερθεί προσωπικά σε εκείνον.

Οι τόνοι ανέβηκαν και παρενέβη και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας κ. Γραμμένος ζητώντας να τηρηθεί από το προεδρείο η ομαλότητα της διαδικασίας.

Παρότι ο κ. Τζώρτζογλου είχε κι άλλα ζητήματα στην ατζέντα του όμως διέκοψε κάπως απότομα την ομιλία του λέγοντας ότι κάποια στιγμή θα επανέλθει.

Πριν κατέβει πάντως  από το βήμα έκανε μια σημαντική τοποθέτηση λέγοντας "μην νομίζετε ότι δεν θα υπάρχει άλλος υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΟ" διώχνοντας ότι ο Γραμμένος δεν θα είναι χωρίς αντίπαλο στις εκλογές.


Ακούστε αναλυτικά την πολύ ενδιαφέρουσα τοποθέτηση του Νίκου Τζώρτζογλου.

Σχόλια