default-image

Ιντζόγλου: Ποιος δεν θα ήθελε τον ΟΦΗ

Αθλητισμός
Ιντζόγλου: Ποιος δεν θα ήθελε τον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με θετικό μάτι βλέπει ο Λευτέρης Ιντζόγλου την προοπτική συνεργασίας με τον ΟΦΗ, επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχει ακόμη οριστική κατάληξη στις συζητήσεις των δύο πλευρών.

Ο έμπειρος ανασταλτικός μέσος είναι από τους βασικούς στόχους του Νίκου Παπαδόπουλου, καθώς γνωρίζει καλά τι μπορεί να προσφέρει αγωνιστικά, από την κοινή τους θητεία στον Ηρακλή.

Ο 30χρονος παίκτης, μιλώντας στη «Νέα Κρήτη», επιβεβαίωσε τις συζητήσεις με τη διοίκηση και το 45χρονο τεχνικό, προσθέτοντας ότι οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές.

Αρχικά ανέφερε: «Έχω μιλήσει με τον κ. Παπαδόπουλο και το θέμα είναι ανοιχτό. Θα έχουμε και κάποια νέα επαφή τις επόμενες ημέρες, περιμένοντας ταυτόχρονα την προσφυγή, όπου είναι δεδομένο ότι θα μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή».

Ο Λ. Ιντζόγλου επισήμανε ότι το ενδιαφέρον του ΟΦΗ είναι τιμητικό για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή, υπογραμμίζοντας ότι ακόμη δεν έχει πάρει τις αποφάσεις του: «Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και με ενδιαφέρει αυτή η προοπτική. Ξέρω τον προπονητή και είμαι βέβαιος ότι θα κάνει κάτι καλό. Εξετάζω όλες τις επιλογές και τις επόμενες ημέρες θα δούμε. Ποιος δε θα ήθελε να ανήκει σε μια ομάδα σαν τον ΟΦΗ, όμως ακόμη δεν υπάρχει κάτι οριστικό».

Σύμφωνα πάντως με το ρεπορτάζ, στην ομάδα του Ηρακλείου εξετάζουν και εναλλακτικές λύσεις για τη συγκεκριμένη θέση, ώστε να είναι σε ετοιμότητα. Από τη στιγμή που υπάρχει «κρούση» για τον Ιντζόγλου και από ομάδα της Σούπερ Λίγκας, η αποστολή τους δεν είναι εύκολη, όμως είναι αποφασισμένοι να δώσουν τη «μάχη».

Σε πυρετώδεις επαφές...

Από 'κει και πέρα, τα μεταγραφικά βρίσκονται για τα καλά σε πρώτο πλάνο. Ο Νίκος Παπαδόπουλος και ο τεχνικός διευθυντής, Ηλίας Κώτσιος, είναι σε συνεχείς επαφές με τους «στόχους». Έχουν αξιολογηθεί όλα τα δεδομένα και αυτή τη στιγμή υπάρχουν στο τραπέζι της κουβέντας 5-6 συγκεκριμένες περιπτώσεις. Στην ομάδα του Ηρακλείου κινούνται μεθοδικά και με απόλυτη μυστικότητα. Τη δεδομένη χρονική στιγμή έχουν εστιάσει σε παίκτες από την ελληνική αγορά, ενώ προς τα έξω έχουν βγει, μεταξύ άλλων, τα ονόματα των Κούσα, Μουμίν και Παπάζογλου.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Καλιακάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News