Αθλητισμός

Με προσδοκίες στο Πανελλήνιο Κολύμβησης η «Μεγαλόνησος»

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης ΑμεΑ  που θα διεξαχθεί στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ στην Αθήνα, το Σαββατοκύριακο θα λάβει μέρος  η ομάδα κολύμβησης της «Μεγαλονήσου».

Περισσότερες από κάθε άλλη φορά είναι οι συμμετοχές των αθλητών του σωματείου που θα συμμετάσχουν  στους αγώνες. Φέτος το σωματείο συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με 15 αθλητές και αθλήτριες.

Συγκεκριμένα θα αγωνιστούν οι : Ταϊγανίδης Χαράλαμπος , Tσαπατάκης Αντώνης ,Καραούζας Κωσταντίνος ,  Καπελλάκης Γιώργος, Αναγνωστάκης Εμμανουήλ, Μαράκης Εμμανουήλ, Δημητρουλάκης Κωσταντίνος, Μακρυγιαννάκης Ραφαήλ, Φουντουλάκη Κατερίνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα πάρουν μέρος και  οι νέοι αθλητές του σωματείου,  οι οποίοι θα πάρουν συμμετάσχουν για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ο λόγος για τους: Καράντζη Αντώνη, Καράντζη  Κωνσταντίνο, Τσιπουράκη Αλέξιο, Στυλιανάκη Κωνσταντίνο, Σαβοϋιδάκη Στέλιος Xαζίζι Εύα.

 Οι αθλητές θα λάβουν μέρος σε πολλά αγωνίσματα και θα συναγωνιστούν με σπουδαία ονόματα του υγρού στίβου. Στόχος τους είναι να ξεπεράσουν σε διακρίσεις την καθόλα επιτυχημένη περσινή χρονιά.  

Σχόλια