Αθλητισμός

Ξεκίνησε με αυξημένο ενδιαφέρον η γ.σ. της ΕΠΟ (photos)

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η γενική συνέλευση της ΕΠΟ αφού είναι αρκετά τα θέματα που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το παρών στη διαδικασία δίνουν οι εκπρόσωπος της FIFA Nodar Akhalkatsi και δύο εκπρόσωποι της UEFA , οι Zoran Lakovic και Άντζελο Ρηγόπουλος.

Την Ένωση Ποσοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου εκπροσωπεί ο πρόεδρος της Νίκος Τζώρτζογλου και οι Γιώργος Κουτεντάκης και Βαγγέλης Παπαγγελής.

Video Platform Video Management Video Solutions Video Player

To προεδρείο της Football League αποτελούν οι κ.κ.: Πολεμαρχάκης και Λεουτσάκος . Εκπρόσωποι της Football League στην γ.σ. της ΕΠΟ είναι:  για το Λασίθι οι κ.κ.: Λουτσέτης (πρόεδρος) Ζερβάκης, Τράντας , για το Ρέθυμνο οι κ.κ.: Δασκαλομαρκάκης (πρόεδρος), Κουργιαντάκης,  Μαρκουλιδάκης και για τα Χανιά οι κ.κ. Κωνσταντινίδης (προεδρος) Μαργαρώνης και  Κοτζαμιχάλης.

Μετά την επιστολή που έστειλε ο κ. Τζώρτζογλου στην FIFA στην οποία αναφερόταν εκτενώς στην κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου,  σήμερα η τοποθέτηση του αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον!

Μείνετε στο www.neakriti.gr για συνεχή ενημέρωση.

*Ένα από τα σημαντικότερα θέματα της γ.σ.  είναι η τροποποίηση του καταστατικού. Ο εκπρόσωπος της UEFA κ. Ζόραν Λάκοβιτς  παρουσίασε αλλαγές της τελευταίας στιγμής και μοιράστηκε ένα νέο έγγραφο στις Ενώσεις.Η αιφνιδιαστική αλλαγή έφερε αντιδράσεις και μεταξύ αυτών που αντέδρασαν ήταν η ΕΠΣ Ηρακλείου και Χανιών.

*11:30 Διακόπηκε η συνέλευση για 15 λεπτά προκειμένου οι Ενώσεις να μελετήσουν τις αλλαγές που έφερε η UEFA. Αρκετή προχειρότητα παρατηρείται στη διαδικασία...

*Nωρίτερα είχε τοποθετηθεί ο εκπρόσωπος της FIFA Nodar Akhalkatsi. Το συμπέρασμα από αυτά που είπε είναι ότι σε τρεις  ημέρες θα συνεδριάσει η Επιτροπή Ομοσπονδιών μελών της FIFA ενώ έκρουσε το καμπανάκι ότι είναι πιθανό το GREXIT για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μίλησε όμως για ένα πακέτο μέτρων που ετοιμάζει η FIFA για ένα καλύτερο μέλλον στο ελληνικό ποδόσφαιρο με δυο βασικά στοιχειά: Αναμόρφωση της διαιτησίας στην Ελλάδα με ξένους αρχιδιαιτητές και άμεσα εισαγωγή στην Ελλάδα του video assistant referee.

*Για το τροποποιημένο καταστατικό της ΕΠΟ  ο Νίκος Τζωρτζογλου έκανε τρεις  επισημάνσεις:

1. Επαναφορά του ποσοστού από τις ΠΑΕ υπέρ των Ενώσεων στο 3% από 1% που είναι τώρα.

2. Να προτείνονται τα μέλη για το ΔΣ της ΕΠΟ από μια Ένωση και όχι από τρεις  Ενώσεις που αναφέρει το καταστατικό.

3. Να μπει στο καταστατικό διάταξη για το χορηγικό πρόγραμμα το οποίο έχει εκπονήσει ο Ν. Τζώρτζογλου εδώ και αρκετά χρόνια

Αναμένουμε και τη κύρια τοποθέτηση Τζώρτζογλου.

*Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για το καταστατικό. Ηράκλειο και Λασίθι ψηφίσαν όχι ενώ Χανιά και Ρέθυμνο ψήφισαν ναι. Με 140 ναι και 32 όχι πέρασε η τροποποίηση του καταστατικού.  Ακολουθεί ο διοικητικός απολογισμός από τον πρόεδρο της  ΠΔΕ/ΕΠΟ κ. Δρόσο...

Σχόλια