default-image

Στον τελικό η Γερμανία, 4-1 το Μεξικό στα ημιτελικά

Ποδόσφαιρο
Στον τελικό η Γερμανία, 4-1 το Μεξικό στα ημιτελικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δε συνάντησε δυσκολίες η Γερμανία στον ημιτελικό του Confederations Cup, όπου επικράτησε 4-1 του Μεξικού και προκρίθηκε στον τελικό. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Χιλή την Κυριακή, ενώ στον μικρό τελικό θα «διασταυρώσουν τα ξίφη τους» Πορτογαλία και Μεξικό.

Οι Γερμανοί ξεκίνησαν πολύ δυνατά το παιχνίδι και πήραν διαφορά δύο τερμάτων πριν καλά-καλά συμπληρωθεί το πρώτο 10λεπτο. «Εκτελεστής» και στις δύο περιπτώσεις ο Γκορέτσκα στο 6ο και το 8ο λεπτό. Οι Μεξικανοί προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως δεν μπορούσαν να φτάσουν εύκολα στην περιοχή του Τερ Στέγκεν.

Σε ανάλογο ρυθμό κύλησε και το δεύτερο ημίχρονο, με τον Βέρνερ να σημειώνει το τρίτο τέρμα στο 59'. Το τελευταίο ημίωρο ήταν ουσιαστικά τυπική διαδικασία, με τον Γιοακίμ Λεβ να ξεκουράζει κάποιους βασικούς ποδοσφαιριστές ενόψει τελικού.

Το Μεξικό πέτυχε το γκολ της τιμής στο 89' με φοβερό σουτ του Φαμπιάν, που είχε περάσει στο παιχνίδι ως αλλαγή. Τελικά, στο 91' ο νεαρός Γιουνές που λίγο νωρίτερα είχε αντικαταστήσει τον Ντράξλερ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Γιοακίμ Λεβ): Τερ Στέγκεν, Έκτορ, Γκίντερ, Ένριξ, Ντράξλερ (81' Γιουνές), Γκορέτσκα (67' Τσαν), Βέρνερ, Στιντλ (78' Μπραντ), Ρούντιγκερ, Κίμιχ, Ρούντι.

ΜΕΞΙΚΟ (Κάρλος Οσόριο): Οτσόα, Αραούχο, Χ. Ντος Σάντος (66' Μάρκεζ), Λαϊούν, Χιμένες, Γκ. Ντος Σάντος (62' Φαμπιάν), Τσιτσαρίτο, Μορένο, Ερέρα, Ακίνο (46' Λοζάνο), Αλάνις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News