default-image

Μίλησε και με Παπαδόπουλο ο Κατσικοκέρης!

Ποδόσφαιρο
Μίλησε και με Παπαδόπουλο ο Κατσικοκέρης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Νίκος Κατσικοκέρης, έκανε εκπληκτική σεζόν -ειδικά στον δεύτερο γύρο- στην πορεία πρωταθλητισμού του Εργοτέλη.

Πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 18 γκολ με δύο χατ-τρικ (με Κηφισιά και Θύελλα Ραφήνας), είναι λογικό να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της Football League (έχουν ακουστεί τα Τρίκαλα και η Σπάρτη), αλλά και μια κρούση Λαμίας από τη Σούπερ Λίγκα.

Οι πληροφορίες μας επιμένουν ότι ο ικανός επιθετικός που πέρσι βρέθηκε μια ανάσα από τον ΟΦΗ, με το γνωστό στόρι, θα ήθελε να μείνει στο Ηράκλειο όπου είναι η οικογένειά του και έχει γίνει ξανά κουβέντα για τον ΟΦΗ.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, έχει ακούσει μάλιστα τις σκέψεις του επιθετικού καθώς φέρεται να έχει μιλήσει του. Το τι θα συμβεί ωστόσο έχει να κάνει με τις επιλογές του σχεδιασμού από τον Μακεδόνα τεχνικό ηγέτη. Εν τω μεταξύ η όλη περίπτωση «Κατσικοκέρης» διέπεται από αυτό που λέμε «Μήλον της Έριδος»!

Κοίταξε το μέλλον σου

«Κοίταξε το μέλλον σου, τα πράγματα εδώ είναι πολύ δύσκολα». Με τη φράση αυτή έχει δοθεί η προτροπή σε ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη, που έχουν μέλλον στην καριέρα τους, να φροντίσουν την επόμενη μέρα της καριέρας τους. Φυσικά, από ηγετικό πρόσωπο της περυσινής πορείας.

Δυστυχώς η ομάδα του Ηρακλείου βρίσκεται μπροστά σε νέες συμπληγάδες και δεν είναι μόνο αυτό που πρέπει να λυθεί για να προχωρήσει μπροστά, είναι και αρκετά «υπόλοιπα» που έχουν να λαμβάνουν ποδοσφαιριστές από την επιτυχημένη πορεία στη Γ΄εθνική. Πάνω σε αυτό από πολλούς έχει δοθεί περιθώριο χρόνου…

Όλα για τον αείμνηστο Θόδωρο!

Ένα αφιέρωμα ετών στη μνήμη του Θόδωρου Βαρδινογιάννη και την προσφορά του στον ΟΦΗ, ολοκληρώθηκε στο «Βαρδινογιάννειο» Αθλητικό κέντρο. Ο λόγος για τον ιερό ναό Αγίων Θεοδώρων και την προτροπή του μεγάλου ευεργέτη.

Τα θυρανοίξια και τα αποκαλυπτήριά τους, αντίστοιχα, θα γίνουν το Σάββατο 1 Ιουλίου το μεσημέρι και θα ακολουθήσει γεύμα σε ταβέρνα της Αμμουδάρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες για την αποπεράτωση συνέδραμαν οικονομικά και παλιοί παράγοντες της ΠΑΕ ΟΦΗ που θήτευσαν εκείνους του καιρούς που η κρητική ομάδα έγραφε χρυσές σελίδες στην Ευρώπη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News