default-image

ΕΠΣΗ: Καμία αλλαγή στα πρωταθλήματα!

Ποδόσφαιρο
ΕΠΣΗ: Καμία αλλαγή στα πρωταθλήματα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκάθαρος ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου στην σημερινή γενική συνέλευση των σωματείων σχετικά με την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων της νέας περιόδου, καθώς δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή, σύμφωνα με τα όσα λέει η προκήρυξη.

Έτσι η Α1 ΕΠΣΗ θα διεξαχθεί σε έναν όμιλο των 18 ομάδων χωρίς πλέι οφ και πλέι άουτ, η Α2 ΕΠΣΗ με 16 ομάδες με πλέι οφ και πλέι άουτ, η Β' ΕΠΣΗ σε δύο ομίλους των 14 ομάδων και η Γ' ΕΠΣΗ ανάλογα με τον αριθμό των ομάδων που θα δηλώσουν συμμετοχή.

Ο κ. Τζώρτζογλου μάλιστα είπε ότι δεν είναι ευχαριστημένος με τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε καθώς είχε μειωμένο ενδιαφέρον σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο των δύο ομίλων. Τόνισε πάντως ότι η ΕΠΣΗ είναι ανοιχτή σε προτάσεις για αλλαγή του πρωταθλήματος, κάτι όμως που θα μπορεί να ισχύσει από την μεθεπόμενη περίοδο 2018-19.

Από εκεί και πέρα ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη διαιτησία αλλά και την Πειθαρχική Επιτροπή, τονίζοντας ότι δεν δέχεται καμία παρέμβαση από κανέναν, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις υποδομές, στα παιδικά πρωταθλήματα και στις Μικτές Ομάδες, που αναδείχτηκαν δευτεραθλήτριες Ελλάδας αλλά εξέφρασε και ένα παράπονο, τονίζοντας ότι με εξαίρεση τον ΠΟΑ, οι ομάδες της Κρήτης που αγωνίζονται στις εθνικές κατηγορίες δε στηρίζουν τα νέα παιδιά.

Με ενδιαφέρον πλέον αναμένονται και οι τοποθετήσεις Τζώρτζογλου αύριο στην κεντρικής σκηνή του ποδοσφαίρου καθώς μαζί με τους Γιώργο Κουτεντάκη και Βαγγέλη Παπαγγελή θα εκπροσωπήσουν την ΕΠΣΗ στην γενική συνέλευση της ΕΠΟ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News