default-image

Κλωναρίδης: Ευχαριστώ τον Θεό που γύρισα στην ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Κλωναρίδης: Ευχαριστώ τον Θεό που γύρισα στην ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης ευχαρίστησε τον Θεό που του έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψει «στο σπίτι του» όπως αποκάλεσε την ΑΕΚ...

Παράλληλα εμφανίστηκε ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί ξανά υπό την καθοδήγηση του Μανόλο Χιμένεθ και έτοιμος να δουλέψει σκληρά ώστε να κερδίσει τα πάντα με την Ένωση...

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την επιστροφή του στην ΑΕΚ: «Θέλω πρώτα απ' όλα να ευχαριστήσω τον Θεό για την ευκαιρία που μου δόθηκε να υπογράψω στην ΑΕΚ, η οποία αποτελεί μία μεγάλη ομάδα. Η ΑΕΚ είναι το σπίτι μου, γιατί εδώ ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά. Γνωρίζω πολύ καλά ότι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα για έναν ποδοσφαιριστή να μετακινείται από τον Παναθηναϊκό στην ΑΕΚ, αλλά είμαι σίγουρος ότι πήρα τη σωστή απόφαση για το μέλλον μου».

Για τους στόχους του στην ΑΕΚ: «Οι προσωπικοί μου στόχοι ταυτίζονται με αυτούς της ομάδας. Θέλουμε πολύ να παίξουμε στο Champions League. Δεν θα είναι κάτι το εύκολο, αλλά θα το προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Υπάρχει φυσικά το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδας που επίσης θέλουμε να κερδίσουμε».

Για τον Μανόλο Χιμένεθ: «Ο κ. Χιμένεθ είναι ο προπονητής που με ανέβασε στην πρώτη ομάδα και μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ επαγγελματικά. Έχω πολύ καλή σχέση μαζί του και είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω και πάλι για αυτόν».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο της ΑΕΚ: «Είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News