Αθλητισμός

Και ο Ν' Σικουλού στην πρώτη του Πλατανιά

Ο Πλατανιάς έκανε μια εξαιρετική σεζόν τη περσινή χρονιά και φυσικά οι απαιτήσεις στην ομάδα των Χανίων ενόψει της νέας περιόδου έχουν αυξηθεί.

Κάτι το οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Γιώργος Παράσχος και για αυτό με το καλημέρα έστειλε το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του για σκληρή δουλειά αφού τους καλωσόρισε τον έναν μετά τον άλλο. Η πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν ήταν πιο χαλαρή ενώ τις επόμενες δυο μέρες θα υπάρξουν οι καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις αλλά και οι ιατρικές.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ανάμεσα στους 20 ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στην πρώτη ήταν και ο Ν' Σικουλού ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή της ομάδας των Χανίων. Πρόκειται για τον 24χρονο Κονγκολέζο φορ ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Λαβάλ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Η νέα αγωνιστική σεζόν ξεκίνησε από σήμερα (28/6) για την ομάδα μας, με την πρώτη προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Μάλεμε.

Αρχικά ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος, καλωσόρισε έναν-έναν τους παίκτες, ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και στη συνέχεια τους ανέλυσε το πλάνο των επόμενων ημερών, μέχρι και την αναχώρηση της αποστολής για το Πράβετς, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αλλά και σειρά φιλικών αγώνων.

Ο κ. Παράσχος στο σύντομο καλωσόρισμα στους παίκτες, ζήτησε από όλους σκληρή δουλειά, ώστε ο Πλατανιάς να καταφέρει να πετύχει τους στόχους που θα θέσει στο πρωτάθλημα, αλλά και στο Κύπελλο.

Το πρόγραμμα της πρώτης μέρας, περιλάμβανε για λίγα λεπτά χαλαρό τρέξιμο και στη συνέχεια ασκήσεις με μπάλα. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε επίσης με χαλαρό τρέξιμο με τους παίκτες χωρισμένους ανά ομάδες.

Τις δύο επόμενες μέρες οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά, θα χωριστούν σε γκρουπ, προκειμένου να περάσουν τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις, ενώ από την ερχόμενη Δευτέρα οι προπονήσεις θα είναι διπλές".

Πηγή: sport24.gr

Σχόλια