Αθλητισμός

Στο "κάδρο" του Ηροδότου και ο Σταύρος Λαμπράκης!

Όλες τις περιπτώσεις που ταιριάζουν στη φιλοσοφία και στους στόχους του αναζητεί ο Ηρόδοτος για την τεχνική ηγεσία της ομάδας στην Γ΄εθνική και η διοίκηση του έχει μιλήσει ήδη με αρκετούς ικανούς και έμπειρους τεχνικούς.

Πέραν όμως από τα ονόματα των Παπαματθαιάκη, Κετικίδη, Βολωνάκη και Πλεσίτη που έχουν γραφτεί, η διοίκηση σκέφτηκε και την περίπτωση του Σταύρου Λαμπράκη, με τον οποίον λέγεται ότι συζήτησαν διακριτικά την όποια προοπτική συνεργασίας, ανάλογα πάντα την εξέλιξη των πραγμάτων στον Εργοτέλη. Τα όσα φέρεται να είπαν, ήταν ξεκάθαρα και διακριτικά με ουσιαστικά διερευνητικό χαρακτήρα από τους ανθρώπους του Ηροδότου.

Ο Λαμπράκης, είναι μια από τις σημαντικότερες ποδοσφαιρικές μονάδες του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου και στην περίπτωση που δεν βρεθεί διέξοδος στον Εργοτέλη, θα χρειασθεί να κοιτάξει την επόμενη μέρα στην επαγγελματική του καριέρα. Θεωρείται δε "εξπέρ" για συγκροτημένους και φιλόδοξους σχεδιασμούς. Έτσι δεν αποκλείεται να καθυστερήσει λιγάκι η ανακοίνωση του νέου προπονητή στον Ηρόδοτο, περιμένοντας τις εν γένει εξελίξεις.

Ο ίδιος πάντως ο Σταύρος Λαμπράκης, έχει καταθέσει προτάσεις στον κ. Βρέντζο για μίνιμουμ επιλογές ώστε ο Εργοτέλης να κάνει το βήμα στη Football League. Φυσικά η ενημερωτική συζήτηση του Λαμπράκη με τον Ηρόδοτο, δεν έγινε εν αγνοία...

Σχόλια