Αθλητισμός

Ανανέωσε με... απώλεια ο Μανόλο Χιμένεθ

Προπονητής της ΑΕΚ είναι και τυπικά ο Μανόλο Χιμένεθ καθώς υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, έχοντας όμως μία... απώλεια.

Επιθυμία και των δυο πλευρών ήταν να συνεχίσουν μαζί και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Χιμένεθ εξάλλου, αν και τυπικά δεν είχε υπογράψει, λειτουργούσε ως προπονητής της ΑΕΚ αποφασίζοντας για την προετοιμασία της ομάδας και τις μεταγραφές.

Οι... υπογραφές έπεσαν την Τετάρτη (28/7) και πλέον ο Ισπανός είναι με τη βούλα προπονητής της Ένωσης. Το κακό νέο για τον Μανόλο είναι πως είχε μία... απώλεια, αφού από το τεχνικό τιμ αποχώρησε ο βοηθός του, Χεσούς Καλδερόν, λόγω οικογενειακών ζητημάτων που δεν του επιτρέπουν να μείνει μακριά από την Ισπανία.

Λίγο αργότερα βγήκε και η επίσημη ανακοίνωση της Ένωσης:

"Ο Μανόλο Χιμένεθ υπέγραψε σήμερα την τυπική συμφωνία της επέκτασης της συνεργασίας του με την ΑΕΚ για την ποδοσφαιρική σεζόν 2017-18".

Μετά την επικύρωση της συνέχισης της συνεργασίας, ο Μανόλο Χιμένεθ δήλωσε: "Συνεχίζω τη δουλειά μου σε μια ομάδα που έχει σημαδέψει την καριέρα μου, όπως και η Σεβίλλη. Μία και μόνη είναι η ευχή μου: να καταφέρουμε όλοι μαζί να κάνουμε τον κόσμο της ΑΕΚ ακόμα πιο χαρούμενο και υπερήφανο για τη μεγάλη ομάδα που υποστηρίζει".

Πηγή: Contra.gr

Σχόλια