default-image

Τα μυστικά του Cliff diving στα παιδιά

Σπορ
Τα μυστικά του Cliff diving στα παιδιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα μικρά παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά του Cliff diving από τους… ειδικούς του αθλήματος, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στον Άγιο Νικόλαο.

Όπως ανακοινώθηκε η συμμετοχή είναι ελεύθερη για τα παιδιά, αρκεί να συνοδεύονται από τους γονείς τους.

Αναλυτικά: «Οι καταδύσεις από γκρεμούς και βράχια  είναι πιθανώς το λιγότερο περίπλοκο από τα αποκαλούμενα ακραία αθλήματα (extreme sports). Δεν υπάρχει κανένας απολύτως εξοπλισμός και κανένα ειδικό ρούχο να φορέσει ο καταδύτης.

Χρειάζεται, όμως, γνώση, σκληρή προπόνηση, καλή τεχνική και να γνωρίζει τα μυστικά για ακίνδυνες και θεαματικές βουτιές.

Αυτά τα μυστικά, για τις καλύτερες  βουτιές, είναι έτοιμοι να αποκαλύψουν στα μικρά παιδιά της Κρήτης, οι 14 αθλητές και οι 6 αθλήτριες, πρωταθλητές και Πρωταγωνιστές του αθλήματος παγκοσμίως.

Κάθε παιδί που αγαπά τη θάλασσα και τις βουτιές και θα βρίσκεται στη λίμνη του Αγίου Νικολάου για να παρακολουθήσει το Agios Nikolaos Cliff diving 2017  που θα ξεκινήσει την Παρασκευή 30 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 2 Ιουλίου, μπορεί να συμμετέχει.

Οι μικροί μαθητευόμενοι θα έχουν την ευκαιρία ν' ανακαλύψουν με την βοήθεια των κορυφαίων καταδυτών του είδους, πως να κάνουν ασφαλείς βουτιές, όχι από τα 20 μέτρα, αλλά από το ενάμισι μέτρο και την εξέδρα της λίμνης του Αγίου Νικολάου.

Τα μαθήματα θα γίνουν την Παρασκευή 30 Ιουνίου μετά την πρωινή προπόνηση των αθλητών, στις 2-3 το μεσημέρι και το Σάββατο 1 Ιουλίου την ίδια ώρα, λίγο πριν τα προκριματικά των αγώνων.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλα τα παιδιά, αρκεί να υπάρχει παρουσία και συναίνεση γονέα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News