default-image

Κουσκουνάς: Να βοηθήσω για την άνοδο!

Ποδόσφαιρο
Κουσκουνάς: Να βοηθήσω για την άνοδο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ έκανε ο Νίκος Κουσκουνάς.

Ο 29χρονος στράικερ τόνισε ότι μοναδικός στόχος είναι η άνοδος στην Σούπερ Λίγκα και πρόσθεσε ότι ρόλο στην απόφαση του έπαιξε η επιθυμία του Νίκου Παπαδόπουλου.

Αναλυτικά τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Έρχομαι σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδος, για να βοηθήσω όσο γίνεται, ώστε να πετύχει η ομάδα το στόχο και να ανέβει στην Σούπερ Λιγκ. Η πρώτη επαφή ήταν με τον Ηλία Κώτσιο. Έπαιξε όμως μεγάλο ρόλο στην απόφαση μου και η επιθυμία του προπονητή Νίκου Παπαδόπουλου, για να κατέβω στην Κρήτη».

Για τον ανταγωνισμό στη Football υπογράμμισε: «Είναι μια δύσκολη κατηγορία η Β' Εθνική. Έχει καλές και ιστορικές ομάδες. Ο ΟΦΗ πρέπει να κάνει κάστρο την έδρα του και από εκεί και πέρα με μια καλή πορεία, για να πετύχει το στόχο».

Κλείνοντας, έστειλε μήνυμα στο φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ: «Θα τους υποσχεθώ ότι θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω ώστε η ομάδα να επιστρέψει εκεί που αξίζει. Η δουλειά μου είναι να βάζω γκολ, έχω κάνει καλές χρονιές τελευταία και εύχομαι στον ΟΦΗ, να τα πάω ακόμα καλύτερα!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News