default-image

Παιδικά χαμόγελα στην ετήσια γιορτή του Ωκεανού!

Σπορ
Παιδικά χαμόγελα στην ετήσια γιορτή του Ωκεανού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γέμισε παιδικά χαμόγελα την περασμένη Κυριακή το κολυμβητήριο στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου, εκεί όπου πραγματοποιήθηκε η 2η ετήσια γιορτή του κολυμβητικού συλλόγου «Ωκεανός».

Μικρά και μεγάλα παιδιά έκαναν τη βουτιά τους στην πισίνα του Παγκρητίου Σταδίου, χειροκροτήθηκαν από γονείς και φίλους και παρέλαβαν διπλώματα και μετάλλια για την προσπάθεια που έκαναν όλη τη σεζόν!

Οι προπονητές του Ωκεανού, Αντώνης Παπαγρηγορίου, Μαρίνα Νικολάου, Μαρία Κορέτση και η υπεύθυνη γραμματείας Έλενα Πασπαλάκη προσπάθησαν πολύ και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε. Σημαντική ήταν και η βοήθεια των εθελοντών Μαίρης Παλληκαράκη, Γεωργίας Βενιεράκη, Ιωάννας Δρακάκη και Έλενας Νικολάου στην οργάνωση της εκδήλωσης.

Ο Ωκεανός ευχαριστεί τον χορηγό της γιορτής, ζαχαροπλαστείο Galletto για τις μπλούζες των παιδιών και για τον μπουφέ που πρόσφερε. Ευχαριστεί επίσης τον πρόεδρο του συλλόγου, Αθανάσιο Μπαλαμούτη, που βρίσκεται πάντα δίπλα και τη διοίκηση του Παγκρητίου για τη συνεργασία όλη τη σεζόν.

Ο Ωκεανός απευθύνει ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους γονείς και τα παιδιά για την όμορφη και δημιουργική σεζόν και στέλνει το μήνυμα ότι ο σύλλογος συνεχίζει δυναμικά και την επόμενη χρονιά!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News