Αθλητισμός

«Ματώνει» για Εσιέν ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να πληρώσει 418.975 ευρώ στον Μίκαελ Εσιέν όπως αποφάσισε η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ.

Ο Γκανέζος μέσος, που πέρασε και δεν ακούμπησε από το «τριφύλλι» είχε καταθέσει προσφυγή εναντίον της «πράσινης» ΠΑΕ διεκδικώντας 651.000 ευρώ. Τελικά η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ του επιδίκασε μικρότερο ποσό.

Μάλιστα η ΠΑΕ ενημέρωσε πως έχει ήδη εξοφλήσει ένα μέρος από το συγκεκριμένο ποσό καθώς μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση οι «πράσινοι» πλήρωναν με δόσεις τον Εσιέν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας

Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε την παρακάτω απόφαση (315/2017) αναφορικά με την προσφυγή του ποδοσφαιριστή Michael Essien κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Απόφαση: Δικάζει αντιμωλία των διαδίκων. Δέχεται, κατά πλειοψηφία, εν μέρει την προσφυγή. Απορρίπτει ό,τι κρίθηκε απορριπτέο. Υποχρεώνει την καθ' ης να καταβάλει στον προσφεύγοντα το συνολικό ποσό των τετρακοσίων δέκα οκτώ χιλιάδων εννιακοσίων εβδομήντα πέντε ευρώ (418.975), με το νόμιμο τόκο υπερημερίας από τις 23/12/2016, ημερομηνία κατάθεσης της προσφυγής μέχρι την πλήρη εξόφληση.

Σχόλια