default-image

Την Τρίτη η απόφαση για Εσιέν

Ποδόσφαιρο
Την Τρίτη η απόφαση για Εσιέν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εδώ και τέσσερις μήνες περιμένει ο Μάικλ Εσιέν την απόφαση της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών για την προσφυγή που έχει καταθέσει εναντίον του Παναθηναϊκού και εκτός απροόπτου αύριο (Τρίτη 27/6) θα μάθει το ποσό που θα του επιδικαστεί.

Τέλος στη δικαστική διαμάχη μεταξύ Παναθηναϊκού και Μάικλ Εσιέν αναμένεται να βάλει αύριο η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ.

Στη σημερινή συνεδρίασή της, η Επιτροπή, δεν ανακοίνωσε την απόφασή της και η εκ των δικηγόρων του Εσιέν, Άσπα Σουλούκου, η οποία ήταν παρούσα για άλλη υπόθεση, ζήτησε από τον πρόεδρο, Βασίλη Ανδρόνικο, μια απάντηση ως προς το πότε θα μπει τέλος σε μια ιστορία που εκκρεμεί εδώ και τέσσερις μήνες. Εκείνος σύμφωνα με το ρεπορτάζ φέρεται να της απάντησε: "Αύριο πιστεύω ότι θα δημοσιευτεί. Ήρθε στα χέρια μου το Σαββατοκύριακο αυτή η υπόθεση, θα την κοιτάξω σήμερα και την Τρίτη θα βγει η απόφαση".

Επισημαίνεται ότι ο Εσιέν διεκδικεί συνολικά το ποσό των 651.000 ευρώ με την προσφυγή που είχε καταθέσει εναντίον του Παναθηναϊκού.

Πηγή: Sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News