default-image

Πανέτοιμοι για το Παγκόσμιο Μηλάκη, Καλατζή, Παπαγγελής

Σπορ
Πανέτοιμοι για το Παγκόσμιο Μηλάκη, Καλατζή, Παπαγγελής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Αργυρώ Μηλάκη αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου Ανδρών-Γυναικών που έγινε στην  Ξάνθη.Η ηρακλειώτισσα ποδηλάτισσα κάλυψε τα 108,1 χλμ. σε 2:59.00 .

«Πρωταθλήτρια Ελλάδος 2017! Με ένα ξεκόλλημα από την αρχή του αγώνα καταφέραμε να κερδίσουμε τη φανέλα της Πρωταθλήτριας στο αγώνισμα αντοχής 108 χιλιομέτρων. Κάθε φορά που φοράω τη φανέλα με τη σημαία της χώρας μας νιώθω δέος και υπερηφάνεια...γιατί η σημασία της είναι πολύ ξεχωριστή!

Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές μου  Γιώργο Βαρβεράκη και Αθηνά Σιδεράκη γιατί αποδείξαμε ότι με τη σωστή επιστημονική δουλειά μπορούμε να κερδίσουμε με οποιονδήποτε τρόπο!

 Ευχαριστώ πολύ όλους όσους είναι δίπλα μου σε κάθε προσπάθεια! Οι άνθρωποι είναι εκείνοι που κάνουν τη διαφορά!Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα τελείωσε και όπως μου είπε κάποτε ο προπονητής μου "Μη χάνεις χρόνο πανηγυρίζοντας μια επιτυχία... εκμεταλλεύσου το χρόνο για να προετοιμαστείς για την επόμενη" .

Την Τετάρτη αναχωρούμε με την εθνική ομάδα για το Παγκόσμιο κύπελλο στο Emmen της Ολλανδίας! Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα μηνύματα που μου έχετε στείλει!», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η πρωταθλήτρια Ελλάδας στην αντοχή.

«Η Ηρώ έκανε έναν εκπληκτικό αγώνα αφού πραγματοποίησε  μία επίθεση 108 χιλιομέτρων και οι άλλες αθλήτριες δεν την έφτασαν ποτέ… Ήταν εντυπωσιακή σε όλον τον αγώνα η νίκη της παίρνει άλλη αξία», τονίζει στη «Ν.Κ.»  ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Βαρβεράκης που εξηγεί πως το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ήταν ένα καλό τεστ για το Παγκόσμιο Κύπελλο ΑμεΑ της Ολλανδίας για το οποίο αναχωρεί η αποστολή την Τετάρτη.

Σε αυτή εκτός από τη Μηλάκη συμμετέχουν οι: Ελένη Καλατζή και Νίκος Παπαγγελής ενώ συνοδός γιατρός θα είναι ο Χάρης Βαβουρανάκης.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News