Αθλητισμός

Εβδομάδα εξελίξεων στο έμψυχο δυναμικό του ΟΦΗ

Η εβδομάδα που ξεκινά σήμερα φαίνεται ότι φέρνει αρκετές εξελίξεις για τον ΟΦΗ σε όλα τα μέτωπα. Ανανεώσεις, αποχωρήσεις και μεταγραφές είναι το… μαγικό τρίπτυχο που αναμένεται να «τρέξει», ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν κι άλλα σημαντικά ζητήματα.

Σε ότι αφορά το πρώτο σκέλος, στην ομάδα του Ηρακλείου έχουν επικεντρωθεί στην περίπτωση του Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ. Οι συζητήσεις είναι σε ένα αρκετά προχωρημένο στάδιο, σε σημείο μάλιστα να μένουν οι τελικές λεπτομέρειες, όπως λένε οι πληροφορίες. Η κοινή επιθυμία για συνέχεια της συνεργασίας ήταν μια καλή αφετηρία, όμως πλέον μάλλον το «νερό έχει μπει στ' αυλάκι». Έτσι, στο επόμενο διήμερο αναμένεται να είναι ο επόμενος ποδοσφαιριστής που θα ανανεώσει το συμβόλαιο του και τυπικά. Σειρά θα πάρει έπειτα ο Νίκος Πουρτουλίδης, ενώ εκκρεμεί συζήτηση και με τον Κώστα Κιάσσο.

Σχετικά με τις αποχωρήσεις, «πηγές» αναφέρουν ότι θα είναι μίνιμουμ τέσσερις, καθώς ο αριθμός αυτός είναι πιθανό να αυξηθεί στην πορεία. Στην παρούσα φάση πάντως, δύο Έλληνες και δύο ξένοι, δεν είναι στα πλάνα του Νίκου Παπαδόπουλου για τη νέα χρονιά. Οι συζητήσεις για τη λύση της συνεργασίας είναι σε εξέλιξη, καθώς δεσμεύονται με συμβόλαιο και για την ερχόμενη σεζόν.

Για τις μεταγραφές, οι κινήσεις γίνονται με απόλυτη μυστικότητα, όμως σύμφωνα με πληροφορίες αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να «σκάσουν» οι πρώτες προσθήκες.

Τέλος, νεότερα αναμένονται και από το «μέτωπο» των μετόχων, καθώς προγραμματίζονται κάποιες συναντήσεις άτυπου χαρακτήρα. Το οικονομικό είναι ένα ζήτημα που βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο, ενώ από κει και πέρα, μέσα από αυτές τις συζητήσεις θα διαμορφωθεί και το τοπίο για την γενική συνέλευση της 5ης Ιουλίου.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Καλιακάκης

Σχόλια