default-image

Κοντά σε Λιβάγια η ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Κοντά σε Λιβάγια η ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μάρκο Λιβάγια προβάρει τα κιτρινόμαυρα. Πέρα από το εγχώριο ρεπορτάζ, η La Provincia του Λας Πάλμας αναφέρει σήμερα πως η μετακίνηση του Κροάτη φορ στην ΑΕΚ ολοκληρώνεται.

«Η συμφωνία θα κλείσει τις επόμενες ώρες. Μετά από μια εβδομάδα διαπραγματεύσεων, υπήρχε ένα μικρό διάλειμμα το Σαββατοκύριακο κατόπιν επιθυμίας του ελληνικού συλλόγου, που θα επανέλθει σήμερα αυξάνοντας την προσφορά της. Η τελευταία θα ικανοποιήσει τη Λας Πάλμας και η συμφωνία θα είναι για δανεισμό ενός χρόνου με οψιόν αγοράς, όπως επιθυμεί και η πλευρά της Λας Πάλμας», αναφέρει το δημοσίευμα.

Το deal, όπως αναφέρει το sport-fm.gr  προβλέπει πως η ΑΕΚ θα καλύψει το συμβόλαιο του παίκτη, ήτοι 700.000 ευρώ, ενώ θα δώσει και 300.000 ως «ενοίκιο» στους Ισπανούς. Το επόμενο καλοκαίρι θα έχει οψιόν αγοράς του έναντι 1,7 εκατ. ευρώ. Ο Λιβάγια, αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα.

Στο μεταξύ, η «Ένωση» είναι πολύ κοντά και στον Βίκτωρα Κλωναρίδη. Ουσιαστικά υπάρχει συμφωνία με τη Λανς σε ένα ποσό στις 200.000 ευρώ, ενώ αντίστοιχα θα είναι και τα χρήματα για τον παίκτη που θέλει πολύ ο Μανόλο Χιμένεθ.

Από εκεί και πέρα, μετά το «ναυάγιο» με τον Σέρχιο Κόρδοβα, που προτιμά να παίξει σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό, ίσως περάσει σε πρώτο πλάνο και πάλι ο Χάιμε Ρομέρο, που έχει μείνει ελεύθερος από την Οσασούνα. Παράλληλα, η ΑΕΚ κινείται και για στόπερ και δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να τον «κλείσει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News