default-image

Πρωταθλητής ο ΟΦΗ στη Football League K19

Ποδόσφαιρο
Πρωταθλητής ο ΟΦΗ στη Football League K19

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρά τις αντίξοες συνθήκες και τις καιρικές δυσκολίες (πολύ ζέστη) ο ΟΦΗ είναι από σήμερα πρωταθλητής σε επίπεδο Κ19 για τη Football League, επικρατώντας 2-1 του Άρη στον τελικό.

Η ομάδα του Βασίλη Πλεσίτη κατέκτησε πανάξια τον τίτλο, καθώς έδειξε μεγάλη αποφασιστικότητα και ψυχή, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι είχε μικρότερους ηλικιακά παίκτες σε σχέση με τον αντίπαλο.

Στο 40' ο Ρεμούνδος με σουτ από τα όρια της περιοχής έδωσε το προβάδισμα στους Κρητικούς, ενώ υπήρχαν ευκαιρίες και για δεύτερο τέρμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 62' ο Κλιγγόπουλος ισοφάρισε για τους Θεσσαλονικείς που πίεσαν από το ξεκίνημα.

Ο ΟΦΗ όμως απάντησε άμεσα και στο 68' ο Περδίκης με κεφαλιά έδωσε ξανά το προβάδισμα με 2-1.

Η ομάδα του Ηρακλείου αμύνθηκε σωστά και στην κόντρα επίθεση θα μπορούσε να έχει τελειώσει το ματς με τους Κουράκη και Περδίκη.

Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε παίκτες και τεχνική ηγεσία να πανηγυρίζουν μια σημαντική επιτυχία, σε ένα πρωτάθλημα που δυστυχώς απαξιώθηκε φέτος από τη Football League.

Κ19 ΟΦΗ (Βασίλης Πλεσίτης): Παπαδάκης, Κοκολογιάννης, Λαγουδάκης, Νηστικάκης, Ξενοκτιστάκης, Κοντογιάννης, Λαμπριανίδης, Κουράκης (89' Κομνηνός), Σουρνάκης (78' Σταυρακάκης), Ρεμούνδος, Περδίκης.

Κ19 ΑΡΗΣ (Πασχάλης Μελισσάς): Μάντζαρης, Πολυχρόνου (46' Καλίδης), Καραΐσκος, Λιάτσης (89' Μακρόπουλος), Γιάντσιος, Πότσι (82' Σωτηριάδης), Μπουλγκουρίδης (73' Κοντοπούλης), Κλιγγόπουλος, Καλούδης, Πατσιάβας (68' Ανδρεάκος), Ιγνατιάδης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News