default-image

Διεκδικεί τίτλο η Κ19 του ΟΦΗ με Άρη

Αθλητισμός
Διεκδικεί τίτλο η Κ19 του ΟΦΗ με Άρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγο πριν το φινάλε του Ιουνίου, η ομάδα Κ19 του ΟΦΗ θα διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή στο τελικό των πλέι-οφ της Football league με αντίπαλο τον Άρη. Η σέντρα έχει οριστεί σήμερα στις 17:15 στο γήπεδο του Αγίου Δημητρίου και στο ηρακλειώτικο συγκρότημα υπάρχει αποφασιστικότητα και πίστη.

Παρά το γεγονός ότι οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα έπρεπε να έχουν ξεκινήσει ήδη τις διακοπές τους, το κίνητρο είναι πολύ ισχυρό γιατί πρόκειται για ένα τίτλο.

Ο Βασίλης Πλεσίτης δούλεψε αρκετα με τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές το τελευταίο διάστημα και στο μέτρο του δυνατού υπάρχει αγωνιστική ετοιμότητα.

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε για την αυριανή αναμέτρηση στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ: «Μας δίνεται μια ευκαιρία ώστε μια πολύ δύσκολη χρονιά να την τελειώσουμε με ένα ιδανικό τρόπο. Η συμμετοχή σε ένα τελικό είναι μοναδική εμπειρία για τα παιδιά. Η αγωνιστική μας προσπάθεια θα είναι η μέγιστη δυνατή, με βάσει την εποχή.

Παίζουμε με ένα αντίπαλο που έχει μεγαλύτερους σε ηλικίας παίκτες. Όμως δείξαμε και με τα Τρίκαλα, ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Με την ψυχή που δείξαμε στον ημιτελικό, θα παίξουμε και στον τελικό και ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Διαιτητές του αγώνα είναι οι: Ντουμιτρέσκου (Πειραιά), Γιαννίκος (Πειραιά), Τζιλίρης (Πειραιά), 4ος: Μανιώτης (Αν.Αττικής).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News