default-image

Με τον Ολυμπιακό σήμερα τα κορίτσια του ΝΟΡ

Αθλητισμός
Με τον Ολυμπιακό σήμερα τα κορίτσια του ΝΟΡ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΝΟ Ρεθύμνου κόντρα στον Ολυμπιακό και η ΝΕ Πατρών απέναντι στον ΑΝΟ Γλυφάδας είναι τα δύο ζευγάρια των ημιτελικών του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νεανίδων, όπως προέκυψαν μετά την ολοκλήρωση των αγώνων των δύο Ομίλων της Τελικής φάσης της διοργάνωσης στο κολυμβητήριο "Αντ. Πεπανός" της Πάτρας το βράδυ του Σαββάτου.

Οι δύο ημιτελικοί θα γίνουν το πρωί της Κυριακής (25/6) στο ίδιο κολυμβητήριο, ενώ αμέσως μετά θα γίνουν οι αγώνες κατάταξης για θέσεις 5η-6η και 7η-8η. Οι νικητές των δύο ημιτελικών θα αγωνιστούν το απόγευμα της Κυριακής (19.00), επίσης στο κολυμβητήριο "Πεπανός", στον μεγάλο τελικό που θα αναδείξει την πρωταθλήτρια ομάδα Νεανίδων 2017. Οι ηττημένοι των δύο ημιτελικών θα αγωνιστούν στον μικρό τελικό (18.00).

Την πρώτη θέση στον Α' Όμιλο πήρε ο ΝΟ Ρεθύμνου με το "3 στα 3" και τη δεύτερη ο ΑΝΟ Γλυφάδας. Την πρωτιά στον Β' Όμιλο πήρε άνετα, επίσης με το απόλυτο των νικών, η οικοδέσποινα ΝΕ Πατρών, ενώ τη δεύτερη θέση πήρε τελικά ο Ολυμπιακός που ευνοήθηκε στην ισοβαθμία με τον ΝΟ Βουλιαγμένης. Σημειώνουμε ότι ο ΝΟΒ, που έμεινε εκτός τετράδας, είχε κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή στο περσινό αντίστοιχο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Σαββάτου και οι τελικές βαθμολογίες στους δύο Ομίλους:

Α' ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΑΣ (Κολυμβητήριο Πεπανός):

ΝΟ Ρεθύμνου - Νηρέας Χαλανδρίου 11-5, ΑΝΟ Γλυφάδας - Εθνικός Πειραιά 12-2, ΑΝΟ Γλυφάδας - ΝΟ Ρεθύμνου 8-12, Εθνικός Πειραιά - Νηρέας Χαλανδρίου 2-11.

Η Βαθμολογία (Τελική):

1. ΝΟ Ρεθύμνου 9

2. ΑΝΟ Γλυφάδας 6

3. Νηρέας Χαλανδρίου 3

4. Εθνικός Πειραιά 0

Το πρόγραμμα της Κυριακής (25/6):

Πρωί: 9.00 ΝΟ Ρεθύμνου - Ολυμπιακός (Ημιτελικός), 10.00 ΝΕ Πατρών - ΑΝΟ Γλυφάδας (Ημιτελικός), 11.00 Νηρέας Χαλανδρίου - ΝΟ Βουλιαγμένης (για θέσεις 5η-6η), 12.00 Εθνικός Πειραιά - ΝΟ Χίου (για θέσεις 7η-8η).

Απόγευμα: 18.00 μικρός τελικός, 19.00 Μεγάλος Τελικός.

Πηγή: koe.org.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News