default-image

Τί είπε ο Ζιντάν από την Κρήτη για το ελληνικό ποδόσφαιρο;

Ποδόσφαιρο
Τί είπε ο Ζιντάν από την Κρήτη για το ελληνικό ποδόσφαιρο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ζινεντίν Ζιντάν συνέχισε τις κορυφαίες του επιλογές, μετά τις μεγάλες κατακτήσεις με τη Ρεάλ σε Ευρώπη και Ισπανία, απολαμβάνοντας ήδη με την οικογένεια του τις ομορφιές της Κρήτης, διαμένοντας σε ξενοδοχείο της Ελούντας, όπου ανανεώσει τις εμπνεύσεις του για τη νέα περίοδο!

Η χθεσινή πτήση Αθήνα - Ηράκλειο ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για τους επιβάτες, με τους πιλότους της, αμέσως με την προσγείωση στο «Νίκος Καζαντζάκης» να βγαίνουν από το πιλοτήριο να τον καλωσορίζουν και να φωτογραφίζονται μαζί του! Τυχερότερος όλων ήταν ο Γιάννης Κουράκης, που επιβιβάσθηκε μόνος με την οικογένεια του παγκόσμιου σούπερ σταρ στο λεωφορείο του αεροδρομίου!

Διαβάστε: Ο Ζινεντίν Ζιντάν στην Κρήτη!

Ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείου, χαιρέτησε εγκάρδια τον Ζιντάν και την σύζυγο του που ήλθαν για διακοπές ολίγων ημερών με τα τέσσερα παιδιά τους στην Ελούντα και τους ευχήθηκε καλή διαμονή στην Κρήτη. Τον ότι ήταν υφυπουργός αθλητισμού και είχε ολιγόλεπτη συζήτηση μαζί του, με χρέη φωτογράφου για την στιγμή εκτέλεσε ο γιος του κατακτητή του Τσάμπιονς Λίγκ!

Σημείο αναφοράς για τον Ζιντάν ήταν η Ελλάδα του 2004 μαζί με το ερώτημα γιατί αυτός ο άθλος της Πορτογαλίας, δεν είχε ανάλογη συνέχεια εν γένει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. «Μήπως κάτι δεν πάει καλά στην οργάνωση των υποδομών σας;» φέρεται να είπε στον Γιάννη Κουράκη. Τι άλλο να έλεγε ο τεράστιος Ζιντάν, από το πλέον εύλογο και πρωταρχικό ερώτημα; Ο Γιάννης Κουράκης πάντως τον συμπάθησε. «Πολύ καλό παιδί, με απλότητα και εξαιρετική αύρα με τόση νωπή την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ», μας είπε.

Ο θρυλικός πρώην άσος Γιουβέντους και Ρεάλ αι σπουδαίος πλέον  προπονητής θα περάσει το δεύτερο μέρος των διακοπών του, στην Ελούντα, έχοντας ήδη λάβει ελληνικό φως  στην Αθήνα όπου έμεινε τέσσερις μέρες και φωτογραφήθηκε με την οικογένειά του με θέα την Ακρόπολη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News