Αθλητισμός

Στο τεχνικό τιμ του Ανθεστίωνα ο Γιάννης Στρατάκης

Στελεχώνεται ακόμη περισσότερο το τεχνικό τιμ του Ανθεστίωνα, καθώς ο γυμναστής-προπονητής Γιάννης Στρατάκης θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη.

Ακόμη, αναλαμβάνει υπεύθυνος προπονητής των ακαδημιών του σωματείου.

Αναλυτική σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η διοίκηση του Α.Ο. Ανθεστίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον γυμναστή-προπονητή ποδοσφαίρου, Γιάννη Στρατάκη, ο οποίος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη στην τεχνική ηγεσία της πρώτης ομάδας. Επίσης, αναλαμβάνει τον κομβικό ρόλο του υπεύθυνου της ακαδημίας του σωματείου μας και φυσικά προπονητής των προαγωνιστικών και αγωνιστικών τμημάτων.

Ο Γιάννης Στρατάκης είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα το ποδόσφαιρο και εν δυνάμει κάτοχος του διπλώματος UEFA Β. Στο παρελθόν ήταν προπονητής στις αναπτυξιακές ηλικίες των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη στη Θεσσαλονίκη και προπονητής τερματοφυλάκων της ακαδημίας. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε Αρκαδία, ΟΦ Αρκαλοχωρίου και Κανάρη Θεσσαλονίκης.

Με χαρά καλωσορίζουμε τον Γιάννη στην ποδοσφαιρική μας οικογένεια και είμαστε σίγουροι ότι πρόκειται για μια παρουσία που θα συνεισφέρει σημαντικά στο έργο που επιτελεί η τεχνική ηγεσία.

Τέλος, η διοίκηση ευχαριστεί θερμά τον Λευτέρη Κοσμαδάκη, που την περυσινή σεζόν είχε τον αντίστοιχο ρόλο στην ομάδα. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προσωπική του πορεία, σε όλα τα επίπεδα».

Σχόλια