default-image

«Καμπάνα» στον ΑΟΧ από το Πειθαρχικό όργανο

Ποδόσφαιρο
«Καμπάνα» στον ΑΟΧ από το Πειθαρχικό όργανο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βαριά ήταν η τιμωρία που επέβαλε το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Football League.

Πιο συγκεκριμένα του επιβλήθηκε αφαίρεση βαθμών μίας νίκης για κάθε αγώνα πρωταθλήματος που έδινε από τότε που ανακλήθηκε το πιστοποιητικό (27/3) και πρόστιμο 6.000 ευρώ.

Η Καλλιθέα που είχε έννομο συμφέρον είχε κάνει πρόσθετη παράμβαση, αλλά αυτή απορρίφθηκε. Η ανακοίνωση: "Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' Εθνικής Κατηγορίας εξέδωσε τις παρακάτω αποφάσεις:

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ τέλεσε την αποδιδόμενη σ' αυτή πειθαρχική παράβαση, που προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις των άρθρων 1 περ. ε' του Παραρτήματος Α' του Π.Κ. της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με τα άρθρα 77Α και 78 ν.2725/1999. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλούμενη τις κάτωθι ποινές: i) την ποινή της αφαίρεσης των βαθμών μιας (1) νίκης για κάθε αγώνα πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου (2016 - 2017) και για όσο χρόνο διαρκεί η παράβαση, ήτοι, από την ανάκληση του επίδικου πιστοποιητικού και για όσο διαρκεί η παράβαση και ii) χρηματική ποινή ύψους έξι χιλιάδων (6.000) ευρώ. ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News