default-image

Τα λένε εντός του καλοκαιριού Φέτελ και Ferrari

Αθλητισμός
Τα λένε εντός του καλοκαιριού Φέτελ και Ferrari

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ αποκάλυψε ότι εντός του καλοκαιριού θα συζητήσει με τη για το μέλλον του στην ομάδα του Μαρανέλο.

Στο τέλος της χρονιάς λήγει το συμβόλαιο του Σεμπάστιαν Φέτελ με τη Ferrari και οι δύο πλευρές θα πρέπει να συζητήσουν για το μέλλον της συνεργασίας τους. Ο Γερμανός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τη Scuderia το 2014 για να κάνει το ντεμπούτο του με τα κόκκινα το 2015. Την ίδια χρονιά πανηγύρισε τρεις νίκες και, πλέον, κυνηγάει τον πρώτο του τίτλο με την ομάδα του Μαρανέλο.

Ακόμα κι αν πετύχει αυτόν τον στόχο φέτος, ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής θα θέλει να συνεχίσει αυτή την πετυχημένη πορεία και τα επόμενα χρόνια, εφόσον η Ferrari συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό. Πάντως, προς το παρόν το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δύο πλευρές επιθυμούν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, με τον Φέτελ να τονίζει ότι οι συζητήσεις θα γίνουν μέσα στο καλοκαίρι.

«Δεν ξέρω αν υπάρχει διορία, ίσως πρέπει να ρωτήσω κάποιον! Το συμβόλαιο αρχίζει από την 1η Ιανουαρίου και λήγει στις 31 Δεκεμβρίου, οπότε μέχρι τότε είναι προφανώς η διορία. Αυτή τη στιγμή είμαστε πολύ απασχολημένοι με τη σεζόν, με πολλούς αγώνες να έρχονται σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Νομίζω ότι μέσα στο καλοκαίρι ίσως να έχουμε λίγο περισσότερο χρόνο για συζήτηση. Είναι πολύ σημαντική χρονιά για μας η φετινή. Δουλεύουμε και τα πράγματα πάνε καλά. Αρχίζουμε να βλέπουμε τα αποτελέσματα, που προσπαθήσαμε να φέρουμε πριν από λίγο καιρό.

Ελπίζω να είναι μόνο η αρχή και πως θα έρθουν πολλά περισσότερα. Νιώθω πολύ άνετος», ήταν τα λόγια του, όσον αφορά το μέλλον του. Τέλος, να σημειωθεί ότι προφανώς Ferrari και Φέτελ θα προτιμήσουν να καθίσουν στο τραπέζι κατά τη διάρκεια του καλοκαιρινού διαλείμματος, δηλαδή μετά το Γκραν Πρι της Ουγγαρίας.

Πηγή: gazzetta.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News