Αθλητισμός

Εντυπωσιάζουν κρητικοπούλες και Εθνική στο Ευρωπαϊκό

Κάτι παραπάνω από θετική κρίνεται η έως τώρα παρουσία της Εθνικής μας ομάδας νεανίδων συγχρονισμένης κολύμβησης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που ξεκίνησε προχθές Τετάρτη και ολοκληρώνεται την Κυριακή στο Βελιγράδι.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει καταφέρει ως τώρα να εξασφαλίσει θέση στον τελικό όποιου αγωνίσματος συμμετείχε, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στις αθλήτριες που μας εκπροσωπούν είναι οι Μαριλένα Αρμάνου και η Ειρήνη Κάββαλου του ΚΟΗ, αλλά και οι Όλγα Κουργιαντάκη και Νικολέτα Παπαγεωργίου του ΝΟΧ.

Κατά τη χθεσινή ημέρα, πέραν της πρόκρισης της Μαριλένας Αρμάου στον τελικό του Σόλο, την πρόκριση στον αντίστοιχο τελικό πήρε η Εθνική μας και στο Κόμπο με τις αθλήτριες Μαριλένα Αρμάου, Ιφιγένεια Δίπλα, Ιλιάνα Καμπούτση, Ειρήνη Καββάλου, Βασιλική Κοφίδη, Όλγα Κουργιαντάκη, Νικολέτα Παπαγεωργίου, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Δήμητρα Τσιαντή, Γεωργία Βασιλοπούλου.

Τα κορίτσια εκτέλεσαν με χάρη και αρμονία το πρόγραμμά τους, βαθμολογήθηκαν με 84,1667 β. και έμειναν πίσω από την 4η Ιταλία για λίγο (περίπου μισό του βαθμού).

Ο τελικός του Κόμπο θα γίνει την Κυριακή (25/6), στο φινάλε των αγώνων.

Την πρώτη θέση στον προκριματικό του Κόμπο πήρε η Ρωσία με 90,0333 β., τη δεύτερη η Ουκρανία με 87,8333 β. και την τρίτη η Ισπανία με 86,3333 β.

Σήμερα Παρασκευή 23/6, 3η μέρα των αγώνων, είναι προγραμματισμένες οι Φιγούρες.

Σχόλια