default-image

"Μοιρασιά" για Γερμανία και Χιλή (1-1) στο Καζάν

Ποδόσφαιρο
"Μοιρασιά" για Γερμανία και Χιλή (1-1) στο Καζάν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Χιλή και Γερμανία στο μεταξύ τους 1-1 στο Καζάν για την 2η αγωνιστική του β' ομίλου στο Confederation Cup 2017.

Έφτασαν τους 4 βαθμούς, ενώ Καμερούν και Αυστραλία έχουν από έναν βαθμό και στην 3η αγωνιστική οι Νοτιοαμερικανοί παίζουν με τα "καγκουρό", ενώ οι Ευρωπαίοι με τα "αδάμαστα λιοντάρια".

Οι Χιλιανοί ήταν ανώτεροι, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, με τον Αλέξις Σάντσες να ανοίξει το σκορ στο 6' με ένα ιστορικό τέρμα. Έφτασε τα 38 γκολ με την εθνική και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της, αφήνοντας δεύτερο τον Μαρσέλο Σάλας με 37.

Γενικά η Χιλή δεν εκμεταλλεύτηκε την ανωτερότητά της, η Γερμανία στο 41' ισοφάρισε με τον Στιντλ στην μοναδική καλή της επιθετική δημιουργία και τελικά απέφυγε την ήττα, με τον ρυθμό να πέφτει κατακόρυφα στο δεύτερο ημίχρονο.

Η Γερμανία ξεκίνησε με 3 στόπερς (Γκίντερ, Μουστάφι, Ζούλε), τον Κίμιχ δεξιά και τον Χέκτορ αριστερά, αλλά είχε πολλά αμυντικά προβλήματα, αλλά και προβλήματα ανάπτυξης.

Από λάθος στην άμυνα άνοιξε το σκορ ο Αλέξις Σάντσες στο 6ο λεπτό, νικώντας στο τετ-α-τετ τον Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν, έπειτα από το "ένα-δύο" με τον Βιδάλ. Η φάση ξεκίνησε με κλέψιμο του Σάντσες, με την βοήθεια του Βιδάλ (αυτός άλλαξε πορεία σε γερμανική πάσα).

Η Χιλή έχει ομάδα που παίζει εδώ και χρόνια με συγκεκριμένους παίκτες και είναι από τις καλύτερες ομάδες στον πλανήτη, για αυτό και πήρε δύο Copa America. Αυτή η ομάδα παίζει και στο Confederations Cup έτσι είναι λογικό να είναι ανώτερη κόντρα στους Γερμανούς που επέλεξαν να αγωνιστούν στην διοργάνωση με νεαρούς παίκτες.

Στο 20ό λεπτό ο Εντουάρντο Βάργκας έκανε το μακρινό σουτ και η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Τερ Στέγκεν, αλλά η Γερμανία μπορεί να μην έχει εμπειρία, έχει όμως ταλέντο και πειθαρχεία, έτσι στο 41', στην πρώτη της σοβαρή επίθεση, κατάφερε να ισοφαρίσει.

Το 1-1 λοιπόν έκανε ο Λαρς Στιντλ της Γκλάντμπαχ με κοντινό πλασέ, έπειτα από γύρισμα του Γιόνας Χέκτορ από αριστερά, ενώ το αριστερό μπακ-χαφ της Κολωνίας το είχε τροφοδοτήσει ο Εμρέ Τζαν απ'τον άξονα.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Τερ Στέγκεν, Κίμιχ, Γκίντερ, Μουστάφι, Ζούλε, Χέκτορ, Εμρέ Τζαν, Ρούντι, Γκορέτσκα, Ντράξλερ, Στιντλ.

ΧΙΛΗ: Ερέρα, Ίσλα, Μεδέλ (71' Πάουλο Ντίας), Χάρα, Μποσεζούρ, Μαρσέλο Ντίας, Αράνγκις (90' Φρανσίσκο Σίλβα), Πάμπλο Ερνάντες, Βιδάλ, Αλέξις Σάντσες, Εντουάρντο Βάργκας (82' Μαρτίν Ροντρίγκες).

Πηγή: www.sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News