default-image

Τα είπαν οι προπονητές της Ευρωλίγκας χωρίς Πασκουάλ

Μπάσκετ
Τα είπαν οι προπονητές της Ευρωλίγκας χωρίς Πασκουάλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με απουσίες πραγματοποιήθηκε η ετήσια συνάντηση των προπονητών των ομάδων της Ευρωλίγκας, στη Βαρκελώνη. Το «παρών» έδωσαν οι έντεκα από τους 16, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να είναι  σε εκείνους, αλλά όχι ο Τσάβι Πασκουάλ. Επίσης, δεν είχαν εκπρόσωπο οι Μακάμπι Τελ Αβίβ, Αρμάνι Μιλάνο, Χίμκι και Ερυθρός Αστέρας.

Από 'κει και πέρα, εκτός από τον κόουτς του Ολυμπιακού, ήταν οι Τσους Βιντορέτα (Βαλένθια), Αντρέα Τρινκιέρι (Μπάμπεργκ), Πάμπλο Λάσο (Ρεάλ Μαδρίτης), Ζέλικο Ομπράντοβιτς (Φενέρμπαχτσε), Σαρούνας Γιασικεβίτσιους (Ζαλγκίρις), Βέλιμιρ Περάσοβιτς (Αναντολού Εφές), Πάμπλο Πριχιόνι (Μπασκόνια), Ζοάν Πλάθα (Ουνικάχα Μάλαγα), Σίτο Αλόνσο (Μπαρτσελόνα) και Δημήτρης Ιτούδης (ΤΣΣΚΑ Μόσχας).

Τέλος, η συνάντηση αυτή στην πρωτεύουσα της Καταλονίας κράτησε δύο ημέρες (Τετάρτη και Πέμπτη) και το «παρών» έδωσε επίσης και ο υπεύθυνος της διαιτησίας, Ρίτσαρντ Στόουκς, με τους προπονητές να ζητούν περισσότερο την αξιοποίηση του instant replay. Μάλιστα, όπως αναφέρει το sport-fm.gr, σχεδόν όλοι κατέληξαν στο συμπέρασμα πως η νέα μορφή της Ευρωλίγκας βελτίωσε αισθητά την εικόνα του αθλήματος, κάνοντάς το πιο ελκυστικό.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News