default-image

Απέκτησε την πασαδόρο Χαραβελούλη ο ΓΑΣ Μεσσαράς

Σπορ
Απέκτησε την πασαδόρο Χαραβελούλη ο ΓΑΣ Μεσσαράς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πρώτη φετινή του μεταγραφή έκανε ο ΓΑΣ Μεσσαράς, ο οποίος θα πάρει μέρος στην preleague τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Η ομάδα βόλεϊ των Μοιρών ανακοίνωσε την απόκτηση της Μαριάντζελα Χαραβελούλη, η οποία είναι πασαδόρος και αγωνιζόταν πέρυσι στον Άρη Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική προσθήκη και δείχνει ότι ο ΓΑΣ Μεσσαράς θέλει να σταθεί αντάξιος της νέας κατηγορίας.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Μεσσαράς  βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με την Λαρισαία πασαδόρο ΜΑΡΙΑΝΤΖΕΛΑ ΧΑΡΑΒΕΛΟΥΛΗ η οποία την προηγούμενη σεζόν,(2016-2017), αγωνίστηκε στον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης.

Η νεαρή πασαδόρος  έχει ύψος 1,85 και έχει γεννηθεί το 07/06/1996. Ξεκίνησε την καριέρα της στον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό το 2007, όπου και παρέμεινε για εφτά χρόνια μέχρι το 2014, επίσης έχει αγωνιστεί στους Μακεδόνες Αξιού (2014-2016).

Η ομάδα μας καλωσορίζει την Μαριάντζελα, της εύχεται να είναι υγιής και μέσω των στόχων της ομάδας μας να εκπληρώσει και τους προσωπικούς της στόχους».

Η ίδια δήλωσε: «Ευχαριστώ  τους κυρίους  Μανώλη Σφακιανάκη  και Μιχάλη Παπαδάκη , όπως επίσης και τον προπονητή Παναγιώτη Ιωάννου   που με εμπιστεύονται για την προσπάθεια τους στη preleague και εύχομαι η ομάδα να επιτύχει τους στόχους της και χωρίς τραυματισμούς  να έχουμε γενικότερα μια καλή χρόνια»!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News