default-image

Ισοπαλία χωρίς αντίκρισμα για Καμερούν και Αυστραλία

Ποδόσφαιρο
Ισοπαλία χωρίς αντίκρισμα για Καμερούν και Αυστραλία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καμερούν και Αυστραλία ήταν εξ αρχής τα αουτσάιντερ του ομίλου τους με Γερμανία και Χιλή και μετά το σημερινό μεταξύ τους αποτέλεσμα (1-1), ελαχιστοποίησαν τις ελπίδες τους για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Μοιραίος για τους Καμερουνέζους που ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ήταν ο Αμπουμπακάρ, που έχασε όλες τις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν στην ομάδα του, οι περισσότερες εκ των οποίων ήταν κλασικές.

Από την άλλη πλευρά, τα «καγκουρό» εκμεταλλεύτηκαν το καλό τους εικοσάλεπτο στο β' ημίχρονο, μέσα στο οποίο ισοφάρισαν χάρη στο πέναλτι του Μίλιγκαν, παράβαση στην οποία υπέπεσε ο Μαμπουγκά στον Γκέρσμπαγκ. Το σκορ είχε ανοίξει στις καθυστερήσεις του α' μέρους ο Ανγκισά.

Από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, φαινόταν ότι οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να κυριαρχήσουν έναντι της άλλης, γεγονός όμως που προκάλεσε προβλήματα στη λειτουργία τους, αφού καμία από τις δύο δεν ξέρει να παίζει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας. Το ματς δεν απέκτησε ποτέ ρυθμό, λόγω των πολλών λαθών στην κυκλοφορία της μπάλας, ωστόσο με την πρώτη υποψία ευκαιρίας μπήκε γκολ.

Το Καμερούν ήταν αυτό που κατάφερε να εκμεταλλευτεί τη στιγμή του στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του α' μέρους, όταν ο Ενγκαντέου έκανε τη βαθιά μπαλιά και ο Ανγκισά με ωραία λόμπα νίκησε τον Ράιαν για το 1-0.

Αυτή η εξέλιξη ανάγκασε την Αυστραλία να ανεβάσει ρυθμούς και τελικά στο 59' να υποχρεώσει την άμυνα των Αφρικανών σε λάθος. Ο Γκέρσμπαγκ ανατράπηκε στην περιοχή από τον Μαμπουγκά και ο αρχηγός των «καγκουρό», Μίλιγκαν δεν αστόχησε από τη βούλα για το 1-1.

Εν τω μεταξύ, στο 57' ο Αμπουμπακάρ έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία να κάνει το 2-0, ενώ μετά την ισοφάριση ο επιθετικός της Μπεσίκτας έχασε κι άλλες ευκαιρίες στο 65' και το 78', με αποτέλεσμα να έχει το ρόλο του μοιραίου.

Η βαθμολογία

1. Χιλή 3 (2-0)

2. Γερμανία 3 (3-2)

3. Αυστραλία 1 (3-4)

4. Καμερούν 1 (1-3)

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News