Αθλητισμός

Τεχνικός διευθυντής στον ΟΦΗ, επισήμως, ο Ηλίας Κώτσιος

Ο Ηλίας Κώτσιος μπορεί να σταμάτησε την ενεργό δράση, ωστόσο δε φεύγει ούτε από το ποδόσφαιρο ούτε και από τον ΟΦΗ...

Μετά από συνάντηση που είχε χθες με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννη Πολεμαρχάκη, συμφώνησαν να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Η σχετική ανακοίνωση του επίσημου ΟΦΗ αναφέρει: "Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εύχεται στον Ηλία Κώτσιο, καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και να συνεχίσει να προσφέρει στον ΟΦΗ με το ήθος, την ψυχή και τον επαγγελματισμό που είχε ως ποδοσφαιριστής.

Με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ, ο Ηλίας Κώτσιος ανέφερε ότι «θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, την διοίκηση και τους μετόχους της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν, ώστε να μου αναθέσουν ένα τέτοιο πόστο.

Είναι μια θέση ευθύνης, στην οποία όμως πιστεύω, ότι μπορώ να ανταπεξέλθω.

Με την ίδια σοβαρότητα, που είχα ως ποδοσφαιριστής, θα προσπαθήσω να προσφέρω και από αυτό το πόστο στον ΟΦΗ.

Χαίρομαι που παρέμεινα κοντά στην ομάδα και θα προσπαθήσω και από αυτή τη νέα θέση να τη βοηθήσω να πετύχει το στόχο για την επόμενη χρονιά, που είναι να δούμε τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ».

Ο Ηλίας Κώτσιος, έπιασε ήδη δουλειά στον ΟΦΗ και συνεργασία με τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο και την διοίκηση της ΠΑΕ, προχωρούν τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας".

Σχόλια