default-image

Η FIFA κλείνει το μάτι στις προτάσεις της ΕΠΣΗ!

Ποδόσφαιρο
Η FIFA κλείνει το μάτι στις προτάσεις της ΕΠΣΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ανοικτά διατηρεί ο Νίκος Τζώρτζογλου το κανάλι επικοινωνίας με τη ΦΙΦΑ και κατά πως λένε, όσοι γνωρίζουν τις επαφές του Κρητικού, ίσως στις 30 Ιουνίου να 'χουμε την προσπέραση που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί. Εμείς βέβαια, σας έχουμε χτυπήσει καμπανάκι εδώ και αρκετό καιρό. Υπάρχουν, όμως, και άλλοι που έχουν αντιληφθεί πόσο σημαντικό ρόλο διαδραματίζει πλέον ο Τζώρτζογλου».

Το παραπάνω σχόλιο ανήκει στην Σαλονικιά «Arena Press» και είναι εμφανές ότι απευθύνεται περισσότερο προς την… παράταξη Σαββίδη, προτρέποντας να ανοίξει τα μάτια της! Η λέξη «προσπέραση» που χρησιμοποιεί ο σχολιογράφος, είναι όλα τα λεφτά.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ με την αναλυτική έκθεση του στην FIFA και στην UEFA, αναλύει την φρικτή κατάσταση του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, χωρίς να χαρίζεται απολύτως σε κανέναν. Βλέπετε επίσης στο παραπάνω σχόλιο, μια ακόμη επιβεβαίωση μας, για την ανοικτή γραμμή του κρητικού παράγοντα με τη FIFA.

Αυτονόητα συνδέουν πολλοί το όνομά του Τζώρτζογλου για τη διέξοδο που αναζητεί η FIFA για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά ο ίδιος διαμηνύει σε όλους τους τόνους σε όλες τις πλευρές, ότι δεν είναι μέσα στις προθέσεις του και δεν το κάνει γιαυτό . Για να δούμε…

Ξέρουμε όμως από εγκυρότατες πηγές ότι οι επιτετραμμένοι της FIFA, γνωρίζουν σε βάθος τι ακριβώς συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αν ξεχάσουν κάτι, έχουν… το κρητικό εγχειρίδιο!

Θέλετε μια ακόμη επισήμανση; Η ΕΠΣΗ θα μείνει πολύ ικανοποιημένη, από το εύρος των προτάσεων της που θα υιοθετήσει η Παγκόσμια Συνομοσπονδία, για την επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τουλάχιστον αυτό λένε αυτοί που έχουν την ισχύ να το λένε κι αυτό δείχνουν και οι υπό κατάθεση τροποποιήσεις του καταστατικού.

Καθαρό δείγμα γραφής είναι η διαφαινόμενη αποδοχή της πρότασης Τζώρτζογλου για τον ορισμό ξένων αρχιδιαιτητών στην ΚΕΔ, για την εξομάλυνση της κατάστασης, αλλά και η καταστατική είσοδος της πρότασης για ορισμό επιτροπής επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην ΕΠΟ. Και στα δύο θέματα υπάρχει εκ διαμέτρου αντίθετη πρόταση με εκείνες του κ. Γραμμένου. Όπως και η μία ψήφος ανά Ένωση αντί για τρεις…

Ήδη άρχισε η δημοσιοποίηση των εισηγήσεων για τις καταστατικές τροποποιήσεις που θα τεθούν προς ψήφιση (ολίγον τι υποχρεωτικά) με τη μέριμνα της FIFA, μέσα από τις οποίες μπορεί καθένας να αντιληφθεί ότι δεν θα έχουμε μια ακόμη προσωρινή «σαπουνόπερα» που θα κοροϊδεύει το κοινό.

Κι όχι μόνο υπάρχει επιβολή επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού στην ΕΠΟ, αλλά και επιτροπή ελέγχου και συμμόρφωσης, πράγματα που σίγουρα δεν θα αρέσουν σε εκείνους που έχουν επενδύσει στη χειραγώγηση του αθλήματος...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News