Αθλητισμός

Ο ΟΦΗ θα είναι το "αφεντικό" τη νέα σεζόν!

Θετικές καταγράφονται οι εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα του ΟΦΗ για τη νέα περίοδο καθώς όλες οι κινήσεις για την ενδυνάμωση της ΠΑΕ χαρακτηρίζονται από δυναμική.

Όπως έχουμε τονίσει και σε άλλες αναφορές, πολλά θα πιστοποιηθούν από τη συνέλευση της 5ης Ιουλίου και την γενναία αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, που θα καλυφθεί από τους τωρινούς μετόχους και νέους γνωστούς επιχειρηματίες που μπορούν να αλλάξουν παντελώς τη δυνατότητα της ΠΑΕ. Κάποιοι μάλιστα από αυτούς μπορούν να λάβουν τον χαρακτηρισμό και του "επενδυτή"!

Οι διεργασίες έχουν σύμφωνα με τις πληροφορίες μας αποκτήσει οριστικό χαρακτήρα και δημιουργούν μια αίσθηση μεγάλης αισιοδοξίας.

Αλλά και στο αγωνιστικό, όσοι γνωρίζουν τα πλάνα της διοίκησης, είναι σίγουροι ότι ο ΟΦΗ θα διαθέτει το πιο δυνατό ρόστερ της κατηγορίας προσανατολισμένο για το τίτλο, με χαρακτήρα «Σουπερλιγκάτο», όπως άλλωστε χαρακτήρισε τις μεταγραφές του ο Νίκος Παπαδόπουλος! Ο τεχνικός του ΟΦΗ ξέρει πολύ καλά το περιεχόμενο των εγγυήσεων που του δόθηκαν!

Υπομονή, οι εξελίξεις τρέχουν!

Τι άλλο να πει ο Παπαδόπουλος στον Άρη;

Στη Θεσσαλονίκη προσπαθούν να ερμηνεύσουν την απόφαση του Νίκου Παπαδόπουλου να προτιμήσει την πρόταση του ΟΦΗ από εκείνη του Άρη.

Φαίνεται να καταλήγουν στο συμπέρασμα, ότι ο τεχνικός από τη στιγμή που πήρε τις εγγυήσεις  που ζήτησε από την κρητική ΠΑΕ, υπολόγισε και στην προτίμηση της οικογένειας του να παραμείνουν στο Ηράκλειο.

Ο ίδιος δήλωσε στον "arenafm": "Στις 30-6 τελείωνε το συμβόλαιό μου, άργησε η απάντηση του ΟΦΗ σε αυτά που είχα ζητήσει, συζητούσα και με άλλες ομάδες. Συμφώνησα σχεδόν με μια ομάδα της Σούπερ Λιγκ, την Κέρκυρα, αλλά δεν πήγα. Συζήτησα και με τον Άρη. Ο κύριος Καρυπίδης μου έκανε μια πολύ καλή πρόταση, καλύτερη από αυτήν του ΟΦΗ, αλλά για οικογενειακούς λόγους έμεινα στην Κρήτη. Δεν υπάρχει κάτι, άλλο. Άκουσα να λένε ότι εγώ εκμεταλλεύτηκα την πρόταση του Άρη για να πάρω καλύτερη πρόταση από τον ΟΦΗ κάτι που δεν ισχύει. Είναι καθαρά οικογενειακοί οι λόγοι που έμεινα στον ΟΦΗ. Πάνω, από όλα είναι η οικογένεια. Δεν μπορώ να είμαι μακριά από τα παιδιά μου".

Σχόλια