Αθλητισμός

Επιτυχημένοι οι αγώνες «Τσέτσο Γκολομέεβ 2017»

Απόλυτα επιτυχημένοι τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οργανωτικό επίπεδο ήταν οι Κολυμβητικοί Αγώνες «Τσέτσο Γκολομέεβ 2017» που διοργάνωσε ο Κολυμβητικός Όμιλος Ηρακλείου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο Ηρακλείου, τη στήριξη του ΕΑΚΗ και τελούν υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

Κορυφαίος αθλητής των αγώνων αναδείχθηκε ο Κρίστιαν  Γκολομεέβ, γιος του αείμνηστου Τσέτσο,  για την επίδοσή του 20.66 στα 50μ. ελεύθερο (785 βαθμοί με το σύστημα αξιολόγησης της FINA).

Κορυφαία αθλήτρια αναδείχθηκε η Άννα-Μαρία Νάσιου του ΑΝΟ Γλυφάδας για την επίδοσή της 1.13.23 στα 100μ. Πρόσθιο (687 βαθμοί).

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωπος από την Αρχιεπισκοπή Κρήτης, εκπρόσωπος του Βουλευτή Ηρακλείου κ. Αυγενάκη,  ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης στον τομέα Αθλητισμού κ. Νίκος Συριγωνάκης, ο Αντιδήμαρχος  Αθλητισμού του Δήμου κ.  Βαρδαβάς, η κα. Μαρία Καλουδιώτη πρόεδρος του ΕΑΚΗ, ο πρώην πρόεδρος του ΚΟΗ κ. Γ. Βενέρης,  και ο παραολυμπιονίκης Γ. Καπελάκης.

Ο Κ.Ο.Η θα ήθελε να ευχαριστήσει για την ουσιαστική και φυσική παρουσία στην διάρκεια των αγώνων τον  Διευθυντή του ΕΑΚΗ, κ. Σακαράκη Κων/νο , το προσωπικό υπηρεσίας του Αθλητικού Κέντρου καθώς και τα μέλη της ΠΕΚΥΚ-Ρ και τους παράγοντες όλων των κολυμβητικών σωματείων της πόλης μας που σύστησαν την αγωνόδικος επιτροπή και βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.Τέλος ευχαριστούν τους χορηγούς των αγώνων.

Σχόλια